2020. Július 16. | Valter
Előző

Carla Galli párkapcsolati tanácsa II....

Következő

Célok és eremények...

Carla Galli párkapcsolati tanácsa I.

Carla Galli

A magyar parapszichológia bábaasszonyként emlegetett orosz származású motivációs előadó, sikeres coach, Carla Galli művészek, élsportolók, politikusok, üzletemberek titkos életvezetési tanácsadója immár három évtizede.

 

A személyiség-és szervezetfejlesztő tréner, aki számos hazai és külfüldi hírességnek nyújtott már segítséget  Újratervezés című könyvében nyilvánosságra hozta az általa kidolgozott sikerprogram, a Master Code System számos elemét és módszerét. Carla Galli elárulja párkapcsolati titkait is.

 

Az orosz írónő hatodik könyve a párkapcsolatok útvesztőjéből is kivezeti az olvasót.

Carla Galli párkapcsolati tanácsai: 

 

  • Mindig ismerd el, ha megbántottad a társadat, és előbb vagy utóbb de kérj bocsánatot. El sem tudod képzelni, hogy egy kimondatlan bocsánatkérés milyen sérülést tud okozni a másik félben.

 

  • Az ego és a büszkeség a legnagyobb ellenségei a bocsánatkérésnek. Tedd le ezt a két legrosszabb pajzsot!

 

  • Soha ne emeld fel a hangodat azzal, akit szeretsz! Amikor felemeled a hangod egy rövid ideig “nagyobbnak”, felsőbbrendűnek érezheted magad a társadnál, de ez egy visszafordíthatatlan sérülést, fájdalmat tud okozni a másik félben.

 

  • Emlékezz arra, hogy minden pillanat, amit a társaddal tölthetsz el közösen, az mennyire értékes. Minden egyes elmúlt perc már a múlté, soha nem kapod vissza. Ne tarts magadban haragot, sértődöttséget és megbántottságot!

 

  • Légy puha, törékeny és mindig merd kimutatni, hogy mit érzel a szívedben!

 

  • Mindig add meg a bizalmat a szerelmednek, mielőtt helytelen konklúziókat vonnál le a haragodon keresztül, és mielőtt bármi rosszat feltételeznél róla.

 

  • Gyakorold a kedvességet és az együttérzést akkor, amikor a legnehezebb; egy vita alkalmával.
  • Soha ne bánj úgy a kedveseddel, ahogy te sem szeretnéd, ha ő bánna veled. Soha ne büntesd, soha ne akard megleckéztetni és tanítani a másikat, miközben mérges vagy rá a saját fájdalmadon keresztül. Gyengéden tanítsd és vezesd a partneredet, szeretettel és együttérzéssel!

 

  • Emlékezz, a változáshoz idő kell! Senki sem képes megváltoztatni egy évek óta berögződött rossz tulajdonságot vagy viselkedést egyik pillanatról a másikra. Légy türelmes a társaddal szemben!

 

  • Gondold meg kétszer, mielőtt kritizálni kezdenéd a partnered! Mielőtt egy bántó szó elhagyná a szádat, állj meg egy pillanatra, és kérdezd meg magadtól: bennem is megtalálható ugyanez a tulajdonság? Ha igazán őszinte vagy önmagaddal, és a válaszod az “igen, bennem is”, akkor először fókuszálj arra, hogy megváltoztasd ezt a tulajdonságot önmagadban, és így észrevétlenül a partneredben is meg fog változni ez a tulajdonság.

 

Folyt.köv.  Könyvajánló rovatunkban korábban már olvashattak az Újratervezés című könyvről. Olvasható ITT 

 

Előző

Carla Galli párkapcsolati tanácsa II....

Következő

Célok és eremények...

Kövess minket!