2017. Április 28. | Valéria
Előző

Horoszkóp a Bika havában - 2015. máju...

Következő

A Bika jegyében – 2016 májusi horosz...

Horoszkóp az Ikrek jegyében - 2016. június

IKREK (május 21 - június 21.)       

Mottó: apró gesztusok jelentősége

Szerelem: házasságban, párkapcsolatban jól érzi magát. Egyetlen nehézséget az okoz, hogy önnek most nagyon sok a munkája. Szerencsére párja megértő, így semmi akadálya a harmonikus együttlétnek. A Szingli Ikrek elbűvölő, életörömmel teli időszakot tud magáénak, s ez szinte vonzza az ellenkező nem jelöltjeit. Használja ki a lehetőségeket!

Munka: nagyon sok munka vár önre. Szerencsére vannak segítői is, akár úgy, hogy élvezi a család támogatását, akár a kollegái megbecsülését. Figyeljen arra, hogy ezeket a „szívességéket” viszonozza. Meglátja az apró gesztusoknak milyen nagy jelentősége lesz a jövőre nézve. Anyagi helyzete megfelelő, se több, se kevesebb bevétel nem várható.

 

RÁK (június 22 - július 22.)

Mottó: meditáció

Szerelem: házasságban, párkapcsolatban élők úgy érzik egyszer fenn, egyszer lenn. S ez így is lesz. A hónap elején csupa szép, kellemes napokat élnek át, azonban – főként az ön kettőssége okán – ez a harmónia átcsap az ellentétjébe. Sok apró vita, veszekedés várható. A szingli Rák szülöttjére is hasonló érzelmi hullámvasút vár, így ebben a periódusban nem tud igazán koncentrálni egy új párkapcsolat kialakítására. De ne keseredjen el, ami késik nem múlik, addig is élvezze az élet örömeit barátaival, ismerőseivel.

Munka: a nyár első hónapjában bizony önre számtalan megoldandó feladat vár. Ne konfrontálódjon munkahelyén, mert az nem vezet jóra. Próbáljon alkalmazkodni és használja ki azokat az előnyöket, amelyeket eddig elért. Ön általában megbízható munkaerő, akire mindig lehet számítani, s ez most is így lesz, csak némi hangulat ingadozás nehezíti mindennapjait. Szerencsére ez hamar elmúlik. Anyagi helyzete megfelelő.

 

OROSZLÁN (július 23 - augusztus 23.)

Mottó: akadályhegyek

Szerelem: házasságban, párkapcsolatban nehézséggel teli hónap vár önre. Úgy érzi, párja nem adja meg azt, amire vágyik. A valóság azonban az, hogy ön nincs tekintettel párjára, s önző módon alakítja kapcsolatukat. Vegyen vissza, mert csak ebben az esetben élhetik át a korábbi időszakokban megszokott harmóniát. A szingli Oroszlán már kezd kijönni a korábbi párkapcsolatának negatív hatásai alól. Végre nyitott egy új szerelemre. Legyen elővigyázatos és körültekintő. Nem kell az első személy karjába omlania.

Munka: akadályhegyeken kell átvergődnie, de szerencsére uralja a helyzetet. Ezt munkatársai és főnökei is elismerik, nemcsak szóban, hanem anyagiakban is! Figyeljen azonban a rosszakarókra is, mert a sikeres emberek környezetében mindig felbukkannak az ellendrukkerek. Mivel jó taktikus, így nem tudnak ártani önnek. Pénzügyeiben előrelépést az anyagi elismerés hozza el.

 

SZŰZ (augusztus 24 - szeptember 23.)

Mottó: odafigyelés

Szerelem: házasságban, párkapcsolatban élők között az ön szabadságvágya okoz némi ellenérzést partnerében. Úgy érzi, hogy társa visszafogja, nem engedi, hogy érdeklődési körével, hobbijával foglalkozzon. A szingli Szűz tele életörömmel, kedvességgel, ami kedvezően hat az ellenkező nemre. Ennek megfelelően lesz kiből válogatnia.

Munka: nem lesz ideje láblógatásra. Felettesei elhalmozzák munkával, de ügyeljen arra, hogy csak annyit vállaljon be, ami még nem megterhelő az ön számára. Takarékoskodjon az energiájával. Megfelelő időszak arra, hogy körülnézzen a munkaerőpiacon, ha váltani akar, rátalál a megfelelőre. Anyagi helyzete megfelelő.

 

MÉRLEG (szeptember 24 - október 23.)

Mottó: vidámság

Szerelem: házasságban, párkapcsolatban kellemesen telnek a napok, a hetek, minden úgy alakul, ahogyan az a nagykönyvben meg van írva. Főként igaz ez a hónap első felére, de a második dekád sem hoz különösebb problémákat. Az egyedül élő Mérleg vonzereje csúcsán van, mint a mágnes vonzza be az ellenkező nemet. Ha a nagy Ő-re nem is talál rá, de egy rövidebb, vidám kapcsolatra szert tesz. Éljen a lehetőséggel.

Munka: csodálatra méltó a kreativitása, lendülete, amelyet jól tud kamatoztatni ebben az időszakban. Összeszedet, lelkes és szerencsés is a munkavégzés terén. Munkatársai, főnökei megemelik kalapjukat teljesítménye előtt, s ennek megfelelően anyagilag is elismerik teljesítményét. A nem várt bevétel jókor jön, mert kiadásai is megnövekszenek.

 

SKORPIÓ (október 24 - november 22.)       

Mottó: stabilitás

Szerelem: házasságban, párkapcsolatban komoly kihívásoknak kell megfelelnie. Párja elvárásai megnövekedtek az utóbbi időben, s ez zavart okoz kapcsolatukban. Ráadásul az ön karaktere nem olyan, aki elviseli ezeket a dolgokat. Az egyedülálló Skorpió szeretne egy különleges személlyel találkozni, de mostanában nem sikerül. Ne adja fel, biztosan talál a környezetében egy ilyen személyt, ha nem is ebben a hónapban. Addig is évezze a társasági élet örömeit. 

Munka: nehéz hónap vár önre. A munkájában is meg kell felelnie az új kihívásoknak. Változás várható a közvetlen és a távolabbi vezetők körében, amely miatt nagyon oda kell tennie magát. A stressz, a nagy koncentráció még az egészségére is kihathat, ezért próbálja meg egy kicsit lazábbra venni a dolgokat, ha máshogy nem megy, akkor sportoljon többet. Anyagi helyzete megfelelő, még ha megtakarításra nincs is lehetősége.

 

NYILAS (november 23 - december 21.)

Mottó: kedvesség

Szerelem: házasságban, párkapcsolatban az ön hihetetlen életöröme okoz kellemes napokat. Párja teljesen elámul azon, hogy több év után is épp oly kedves és szórakoztató, mint kapcsolatuk elején volt. Örüljön, és használja ki ezeket a heteket. A szingli Nyilas is elképesztő kisugárzással bír. A környezete visszasugározza azt, ami önből árad, így találkozik egy olyan személlyel, aki a többieknél is jobban leli örömét az önnel töltött időnek. Lehet, hogy ebből még egy életre szóló kapcsolat alakul ki? 

Munka: új munkakörülmények, új kihívások várnak önre. Végre kiélvezheti azt, hogy munkájában profi, nem tudnak olyan feladatot önre bízni, amit meg nem tudna oldani. Szinte lubickol a feladataiban. Ha új kihívásokra vágyok máshol, most alkalmas az idő munkahelyváltásra. Anyagi helyzeti jól alakul, bevételei meghaladják a kiadásait.

 

BAK (december 22 - január 20.)

Mottó: érzelmi nyitottság

Szerelem: házasságban, párkapcsolatban élők ügyesen irányítják párjukat. Jól tudják manipulálni párjukat, aki mindebből csak azt veszi észre, hogy remekül érzi magát, szeret részt venni a közös programokon.  A szingli Bak nyitott érzelmileg, azonban képtelen túljutni a flörtökön, hiába gondolja, hogy itt az ideje egy komolyabb kapcsolatban. Mindennek eljön a maga ideje, meglátja így lesz ez önnél is.

Munka: ön mindig is szorgalmas, jó munkaerő volt, így lesz ez most is, munkája akad elég. Most egy kicsit lazítson, néha azt is lehet. Nem okoz komolyabb hátrányt a munkatársaival szemben. Jól tudják, hogy önre mindig lehet számítani, ha komoly feladatok, szakmai kihívások vannak, ezért főnökei el fogják nézni a kis lazítást. Anyagi helyzete a szokásos, se nem kevesebb, se több bevétel nem várható.

 

VÍZÖNTŐ (január 21 - február 20.)

Mottó: megértés

Szerelem: párkapcsolatban, házasságban az ön kitartása, szeretet adása teszik széppé a mindennapokat. Párját épp úgy elbűvöli, mint kapcsolatuk kezdetén. Használják ki ezeket a szép napokat! A szingli Vízöntő rázúdítja mindene vágyát és szeretetét egy alig ismert személyre. Legyen óvatos, nem mindenki szereti, ha lerohanják.

Munka: várhatóan nehéz hónap elé néz. Bár a hónap eleje kiválóan indul, a második fele annál zűrösebb lesz. Nemcsak azért, mert sok feladat vár önre, hanem azért is mert összerúgja a port munkatársaival. Ne kerülje a konfliktusokat, álljon bele, és győzze meg környezetét, hogy önnek van igaza. Anyagi helyzete megfelelő

 

HALAK (február 21 - március 20.)

Mottó: tempóváltás

Szerelem: házasságban, párkapcsolatban gondot okoz, hogy ön most éppen az egocentrikus időszakát éli. Úgy érzi, mindenki önt bántja és senki nincs aki megérteni. Legyen egy kicsit megértőbb párjával, akkor ő is kedvesebben vészeli át ezeket a napokat. A szingli Halak belebonyolódik egy párkapcsolatba, pedig lehet, hogy nem is az illetőhöz vonzódik, hanem a szerelem érzése kápráztatja el.

Munka: munkahelyén nincsenek nagy elvárások ön felé ebben az időszakban. Szépen komótosan intézi dolgait. Úgy tűnik a külső szemlélőnek, hogy mindez a megfontoltságából fakad. Ez tetszik is főnökeinek, munkatársainak, de ön pontosan tudja, hogy ez most inkább lustaságból, unalomból táplálkozik. Azért jobb lenne, egy gyors váltás, és mihamarabb zökkenjen vissza egy gyorsabb tempójú munkavégzéshez.

 

BIKA (április 21 - május 20.)       

Mottó: kiegyensúlyozottság

Szerelem: párkapcsolatban, házasságban élők számára ez a döntés hónapja. Azok a Bika jegyűek, akiknek kapcsolata már nagyon megromlott, kénytelenek szembenézni a problémával és meghozni a végső döntést. Néha kénytelenek szembenézni a változással, de meglátja hamar megkönnyebbül. A szingli Bika tele hittel és optimizmussal, már ami a párkeresést illeti. Ne is csüggedjen, hamar eljön az ön ideje.

Munka: kellemesen telnek a munkával elöltött napok. Derű, kreativitás, megbízhatóság jellemzi önt. Használja ki ezeket a heteket az előmenetele érdekében. Képes minden ön elé kerülő szakmai kihívásnak eleget tenni, amelyet főnökei, megrendelői anyagiakban is elismernek. Ennek értelmében anyagilag kedvező hónap elé néz.

 

KOS (március 21 - április 20.)

Mottó: rohamra fel

Szerelem: házasságban, párkapcsolatban élő Kosnak döntéseket kell meghoznia kapcsolatuk mikéntjéről. Jobb, ha időben szembenéz a problémákkal. Mérlegelje a helyzetet és annak megfelelően hozza meg a reális döntéseket. A Szingli Kos csak néhány kellemes napra és estére vágyik, semmi kedve egy komolyabb kapcsolatra. Nincs is ezzel baj, néha ilyen is kell.

Munka: karrierje jól alakul. Ragadjon meg minden lehetőséget, amit a sors ön elé sodor. Ha a váratlan események lelassítanák az előrelépéseket, de ijedjen meg, gyorsan túl jut a nehézségeket és a szokásos Kos rohammal beveszi mindazt, amire szüksége lehet az elkövetkezendő időszakban. Anyagi helyzete egyre jobb.

Előző

Horoszkóp a Bika havában - 2015. máju...

Következő

A Bika jegyében – 2016 májusi horosz...

Kövess minket!