2017. Április 28. | Valéria
Előző

Horoszkóp a Vízöntő jegyében...

Következő

Horoszkóp a Nyilas jegyében – 2015. ...

Horoszkóp a Bak jegyében – 2016. január

BAK (december 22 - január 20.)

Mottó: sikerek a munkában

Szerelem: párkapcsolatban, házasságban harmonikusan telnek a napok. Csak apró nézeteltérések fordulhatnak elő, amelyek azonban nem befolyásolják egymás fűződő érzelmeiket. A szingli Bak életében betoppan egy jelölt, de már a kapcsolat kezdetekor el kell döntenie, hogy érdemes-e belevágnia, vagy jobban jár, ha külön úton folytatja.

Munka: az már biztos, hogy sokat fog dolgozni. Szorgalmas, preciz, kreatív hozzáállásával még a szokásosnál is eredményesebb lesz. Kell is ez, mert most alapozza meg az egész éves sikerét. A hónap második felében változás várható, ezt kezelje kellő rugalmassággal. A Mars segítségével minden tervét meg tudja valósítani. Anyagi helyzete átlagos.

 

VÍZÖNTŐ (január 21 - február 20.)

Mottó: pozitív változások

Szerelem:hásasságban, párkapcsolatban élőkben fellángol a szabadság iránti vágy. Kimondottan szenved a kötöttségtől. Párja ezt nehezen tolerálja, így vitákra számíthat. Szerencsére rendezni tudják majd a problémákat.  A szingli Vízöntő nehezen tudja eldönteni, hogy belevágjon-e egy komoly kapcsolatba vagy inkább még a szabadság mellett voksoljon, és csak laza kapcsolatokban keresse a boldogságát.

Munka: a Merkur segítségével sikereket ér el. Azok a Vízöntő jegy szülöttek, akik munkahelyet szeretnének változtatni, vagy nincs munkájuk, pozitív változásra számíthanak. Az új munkahely lehet belföldön, de külföldön is. Vállalkozóként remek szerződéseket köt. Munkájában barátok, rokonok segítségére is számíthat. Anyagi helyzete jól alakul.

 

HALAK (február 21 - március 20.)

Mottó: érzékenység

Szerelem: házasságban, párkapcsolatban elők között számos probléma merülhet fel. Ennek elsősorban a nézetbeli különbségek az okai, de ha képessek ezeket átbeszélni, akkor megoldódnak a gondok, továbbra is együtt maradnak. A szingli Halak már nagyon szeretne egy tartós kapcsolatot, de még nem jött el az ideje. Addig is élvezze a szinlgi lét örömeit.   

Munka: a Neptunusz befolyása alatt áll, ami a megszokottnál is érzékenyebbé teszi. Próbálja ezt tudatosan viselni. Sok feladat vár önre, amelyeket sikeresen megold. Vállalkozóként fejlesztéseken töri a fejét. Jól teszi, mert itt az ideje. Sikerre számíthat. Ha nincs munkája, ebben az időszakban megtalálja azt a cégét, ahol jól foglja magát érezni emberileg és munkavállalóként egyaránt. Anyagi helyzetét egy váratlan bevétel erősíti.

 

KOS (március 21 - április 20.)

Mottó: remek munkahelyi kilátások

Szerelem: házasságban, párkapcsolatban ne számítson túl sok jóra. Párjával egyre feszültebb a kapcsolatuk, amelyet úgy tűnik, nem tudnak feloldani. Sajnos párjában egy szemernyi kompromisszumkészség sincs, így egyre többször gondol arra, hogy ennek válás lesz a vége. A szingli Kosra egy kellemes, harmonikus kapcsolat kezdete vár januárban. Nem kizárt, hogy a munkahelyén, vagy tágabb munkakörnyezetében talál rá a párjára.

Munka: A Mars segítségével szinte megállíthatatlan lesz a munka terén, és ez már januárban elkezdődik. A hónap első felé még a korábbi feladatok lezárásával telik, de a második dekádtól már az új feladatokra koncentrál. Nyitott a változásokra és hatalmas energiákkal veti bele magát a munkájába. Kollégái, főnökei elismerik.Anyagi helyzete jól alakul, bevételei meghaladják kiadásait.

 

BIKA (április 21 - május 20.)

Mottó: összpontosítás

Szerelem: házasságban, partnerkapcsolatban megkeseríti életét, hogy párját valami bántja, amit nem oszt meg önnel. Próbálja kifürkészni az okot, mert ha ez így megy tovább, teljesen megmérgezi a mindennapjaikat. A szingli Bika megismerkedik egy olyan személlyel, akivel hosszú távon is el tudja képzelni életét, s úgy tűnik az új kapcsolat működőképes.

Munka: használja ki a Jupiter segítségét, éljen a lehetőségekkel, tűzzön ki új célokat és valósítsa is meg következetesen. Sok munkája lesz, de ha hallgat a belső hangjára, már ebben a hónapban képes jól elvégezni aztokat. Munkavégzésében egy közeli családtag betegsége akadályozhatja, de egy jó átcsoportosítással minden meg tud oldani. Anyagi helyzetében kellemes változás áll be.

 

IKREK (május 21 - június 21.)

Mottó: döntés

Szerelem: házasságban, párkapcsolatban élők között egyre több a nézeteltérés. Néha úgy érzi, hogy kész, vége. Jó lenne döntenie, hogy együtt vagy külön folytassák. A meg nem oldott vitás helyzetek az egészsége rovására is mehetnek. Ha azt érzi, nem bírja tovább, engedje el a kapcsolatot. Családja, gyermekei segíteni fogják ha egyedül marad.

Munka: általában örömmel és jókedvvel dolgozik, de most egy kicsit elfáradt. A januárt jobb lenne egy kis lazítással kezdenie, hogy feltöltődjön. Munkatársaival, főnökeivel kapcsolata továbbra is megfelelő, elismerik az ön szorgalmát, önzetlenségét. Új terveit elfogadják és még ebben a hónapban belevághat. Ez anyagilag is előrelépést jelent.

 

RÁK (június 22 - július 22.)

Mottó: mély érzelmek

Szerelem: házasságban, párkapcsolatban párja féltékeny lehet önre. Amire meg is van az oka, mert ön házon kívül keresi a boldogságot. El kell döntenie, hogy mit akar, és főleg, hogy kivel.  A szingli Rákot megcsapja a szerelem szele. Nem is gondolta volna, hogy képes ilyen mély érzésekre. Örömmel és félelemmel tölti el, hogy képes ennyire szeretni.  

Munka: a Mars erőt ad önnek, hogy megvalósíthassa terveit. Akár munkavállaló, akár vállalkozó  januárban megalapozhatja az egész évet. Használja ki ismeretségét, baráti kapcsolatait annak érdekében, hogy új területen is megállja a helyét. Szervezőképessége, kreatívitása segíti majd újtán. Bevételei megfelelőek, de egy váratlan kiadás megneheziti az év első hónapját.

 

 

OROSZLÁN (július 23 - augusztus 23.)

Mottó: baleset veszély

Szerelem: házasságban, párkapcsolatban az anyagiak miatt lehet probléma. Ráadásul úgy érzi, párja elhanyagolja. Beszéljék át dolgokat, mert lehet, hogy egy őszinte este alatt képesek felszínre hozni és megoldani mindent. Az egyedülálló Oroszlán olyan párt keressen magának, akinek az előző kapcsolatából nincs gyermeke, mert az nehézséget okozna mindkettőjük életében. Van még ideje rátalálni az igazira.

Munka: váratlan akadályok nehezítik meg életét a munka terén. Átszervezés, vezetőváltás várható, de ön rövid idő alatt átlátja a helyzetet és saját javára fordítja. Tele energiával, ami szintén segíti, hogy uralja a helyzetet. Ha állást szeretne változtatni, vagy külföldön folytatni, erre most lehetősége van. Anyagi helyzete jól alakul.

 

SZŰZ (augusztus 24 - szeptember 23.)

Mottó: ne kritizáljon

Szerelem: házasságban, párkapcsolatban kevesebbet kellene kritizálnia párját. Ha ezt megfogadja, akkor harmónia fog uralkodni a mindennapjaikban. Ha nem, akkor véglegesen is megromolhat az együttlétük. A szingli Szűz ne nézzen kritikusan minden jelöltre, ne a negatívumokat, hanem a kellemes tulajdonságait helyezze előtérbe az új ismerőseinek. Egy új kapcsolat csak a bizalmon és a megbecsülésen alapulhat.

Munka: a Jupiter segítségével remek hangulatban lesz munkahelyén. Pozitív energiája saját és közvetlen munkatársai hangulatát és munkavégzését is kedvezően alakítja. A napi munkával kapcsolatos nehézségeket könnyedén megoldja. Vigyázzon azonban arra, hogyan kommunikál, kerülje az éles kritikákat, erős szavakat. Anyíagi helyzetei kimondottan jól alakul.

 

MÉRLEG (szeptember 24 - október 23.)

Mottó: váratlan helyzetek

Szerelem: házasságban, párkapcsolatban vitás helyzetek alakulhatnak ki. Ennek oka párja fáradtsága. Túlvállalta magát a munkahelyén és az otthoni feladatokban egyaránt. Szervezzen lazításként néhány kettesben elöltött sport vagy kulturális programot. Eredményes lesz. A szingli Mérleg egy igazán kellemes társra lel. Az élet szinte minden terén ragyogóan megértik egymást. Hosszú távra tervezhet vele.

Munka: változások várhatóak munkahelyén. Átszervezés, bővités lehetséges. Várja ki a végkifejletet, addig figyeljen és mérlegeljen. Mivel jó munkaerőnak számít, lehetséges, hogy előreléphet a ranglétrán, de az is előfordulhat, hogy a változások váltásra ösztönzik. A döntés az ön kezében van. Ne féljen belevágni az újba, de bárhogy is dönt,sikeres lesz. Anyagi helyzete eléggé változó, hiába megfelelő a bevétele, ha váratlan kiadások terhelik.

 

SKORPIÓ (október 24 - november 22.)

Mottó: kockázatvállalás

Szerelem: házasságban, párkapcsolatban élő Skorpió egy titkos viszonyba kezd, ami igencsak feldobja érzelmi életét. Ne feledje azonban, hogy ez a helyzet sokáig nem maradhat fenn, előbb utóbb döntenie kell a hogyan továbbról. A szingli Skorpió kutat, keres, de nem talál ebben a hónapban. Ne adja fel, nem fogja elszalasztani az igazit.

Munka: számos válozásra számítha, erre már januárban készítse fel magát. Ez a hónap a megszokottnál jóval több kockázatvállalást vár el öntől, de szerencsére ez nem okoz gondot. Tele van energiával, pozitív fényszögekkel, s ezek nagyban befolyásolják döntéseit, természetesen a jó irányba. Kapcsolati tőkéje kiválló.  Anyagi helyzete jól alakul, bevételei meghaladják a kiadásait.

 

NYILAS (november 23 - december 21.)

Mottó: új lehetőségek

Szerelem: házasságban, párkapcsolatban a feszültség fő forrása az anyagi nehézségeik. Ezt sikerül hamar leküzdeniük, de közben ön belebonyolódik egy szerelembe, amely teljesen felforgatja az életét. Még nem tudni mi lesz az új kapcsolatból, ezért legyen óvatos, nehogy idő előtt kiderüljön. A szingli Nyilas egy új kapcsolatról azt gondolja, hogy bevonzotta az igazit, de pár találkozás után rájön, hogy mekkorát tévedet. Sebaj, majd a következő.

Munka: számos új lehetősége adódik majd ebben az évben, amely már januárban kibontakozni látszik. Figyeljen, legyen kész a változásokra. Lehet, hogy új munkahely várja, de az is előfordulhat, hogy jelenlegi cégénél kap új és izgalmas feladatokat. Bármelyiket kínálja az élet, mindenképpen vegye fontolóra a pozitív és a negatív oldalait és csak azt követően döntsön. Anyagi helyzete az elképzelései szerint alakul.

 

Előző

Horoszkóp a Vízöntő jegyében...

Következő

Horoszkóp a Nyilas jegyében – 2015. ...

Kövess minket!