2017. Április 29. | Péter
Előző

Horoszkóp az Ikrek jegyében - 2016. j...

Következő

Horoszkóp a Halak jegyében – 2016. m...

A Bika jegyében – 2016 májusi horoszkóp

BIKA (április 21 - május 20.)       

Mottó: változtatás

Szerelem: házasságban, párkapcsolatban viták várhatóak. Amennyiben hisznek egymásban és a kapcsolatukban, akkor ezeket a vitás helyzeteket el tudják simítani egy feltáró, őszinte beszélgetéssel. Szánjanak rá időt, mert megéri.  A szingli Bika számára ez a hónap a keresgélés, szórakozás, flörtölés jegyében fog telni. Élvezi a helyzetét, s azt, hogy az ellenkező nemre ilyen kellemes hatással bír.

Munka: remek lehetőségek vannak kilátásban. Merjen változtatni, használja ki azokat a körülményeket, amelyeket a sors ön elé sodor. Hallgasson a megérzéseire, nem fog csalatkozni. Aki mer, az nyer, ha jól dönt erkölcsileg és anyagilag is eredményes lesz. Anyagi helyzete még nem tökéletes, váratlan kiadás merülhet fel.

 

IKREK (május 21 - június 21.)       

Mottó: változatosság

Szerelem: házasságban, párkapcsolatban élők között komoly problémák várhatóak. Ahhoz, hogy ne kerüljön sor kenyértörésre, nagyon komoly kompromisszumokra van szükség, sőt az sem nem ártana, ha párterápián vennének részt. Legalábbis, ha mindketten úgy gondolják, hogy meg szeretnék mentei a kapcsolatot. A szingli Ikrek belefut egy olyan kapcsolatba, ahol a partner csak néhány kellemes napot szeretne eltölteni vele. Ez igencsak megviseli.

Munka: változások várhatóak a munka terén. De ne ijedjen meg, ezek pozitív események. Munkatársaival, főnökeivel, ügyfeleivel jó a kapcsolata. Sikerül aggodalmait is legyőznie. Ha állást szeretne változtatni, vagy vállalkozását bővíteni, ez az időszak nem megfelelő erre. Megéri várni. Anyagi helyzete változó, hiába növekszik meg a bevétele, a kiadásai is növekednek. 

 

RÁK (június 22 - július 22.)

Mottó: döntés

Szerelem: házasságban, párkapcsolatban élők között az utóbbi időben számos probléma merült fel. Ahhoz, hogy helyre tudják állítani a kapcsolatot mindkét fél részéről tisztázni kell azokat a sérelmeket, amelyek idáig vezettek. Ha szeretnék a harmóniát visszaállítani, mielőbb tárják fel a sérelmeiket, a fájdalmaikat és tisztázzák az egymás iránt érzetteket. Az egyedül élő Rák élvezi, ha hódolók veszik körül. Bár nem számít arra, hogy ebben az időszakban valaki megdobogtatja a szívét, még is ez történik. De vajon tervezhet hosszútávra?

Munka: új feladatok, új kihívások várnak önre. Ehhez össze kell szednie magát, mert az utóbbi időben kissé alábbhagyott a munkakedve. Barátai, pártfogója segítenek átvészelni ezt az időszakot, annyira, hogy főnökei anyagi elismerésében is részesül. Ha nincs állása, vagy váltana, ez a megfelelő idő arra, hogy olyan munkát találjon, amire mindig is vágyott. Anyagi helyzete megfelelő, de nem ártana egy költség átvilágítás.

 

OROSZLÁN (július 23 - augusztus 23.)

Mottó: szerencse

Szerelem: házasságban, párkapcsolatban élő Oroszlán úgy érzi, hogy párja eltitkol előtte néhány dolgot. Ne hagyja, hogy ez megmérgezze a napjait, álljon elé és kérje számon. Lehet, hogy nincs is oka ilyeneket gondolni. A szingli Oroszlán időhiányban van, ezért nem tervezgeti azt, hogy összejön valakivel. Lássa be, hogy ez nem mehet így tovább, hagyjon magának több szabad időt a magánéletére.

Munka: bár várhatóak változások munkahelyén, ez önt nem érinti. Kreativitása, alkotókészsége csúcson van, ráadásul bírja munkatársai és főnökei bizalmát is. Épp itt az ideje, hogy a több éves befektetésének gyümölcsét learassa. Mindent, amibe belekezd, sikerre visz., így bátran vágjon bele tervei megvalósításába. Anyagi helyzete kiváló

 

SZŰZ (augusztus 24 - szeptember 23.)

Mottó: képezze magát

Szerelem: házasságban, párkapcsolatban élők szintén azok táborát erősítik, akik között komoly problémák vannak a magánélet terén. Tisztázzák, hogy mit várnak el egymástól, mit várnak el egy kapcsolattól. Ha ezekben nem értenek egyet, akkor nézzenek szembe azzal, hogy sajnos itt a kapcsolat vége. Az elválást ne nehezítsék otromba anyagi vitákkal. Az egyedülálló Szűz életébe betoppan egy olyan személy, akivel az első pillanattól kezdve harmóniába kerül. Csodálatos pillanatok várnak önre ebben az új szerelemben.

Munka: új lehetőségek, ehhez azonban fejlesztenie kell magát. Nincs korhoz kötve a továbbtanulás, a szakmai képzés, nyugodtan vágjon bele. Az ön egyéni horoszkópja is azt mutatja, hogy képes a tanulásra, bármelyik korban kiváló a memóriája és a tudás iránti vágya. Ha vállalkozni szeretne, vagy állást váltatna, ez az időszak megfelelő rá. Anyagi helyzete jó, sőt gyarapodik.

 

MÉRLEG (szeptember 24 - október 23.)

Mottó: új életszakasz

Szerelem: házasságban, párkapcsolatban élőknek a rokonok, a családi ügyek mérgezik meg a mindennapjaikat. Ráadásul visszafogja magát, mert nem szeret vitázni, így magában pufog. Jobb lenne, ha megbeszélné párjával, s ezzel el is múlnának a rossz érzéssei. A szingli Mérleg számára nem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan szeretné. Próbálkozik, azonban olyan visszajelzéseket kap, amelyek csalódásra adnak okot. Sebaj, eljön az ön ideje is.

Munka: éljen a sor által felkínált lehetőséggel, annak ellenére, hogy környezetében feszült a hangulat a várható változások miatt. Ne törődjön ezekkel a külső körülményekkel, bízzon magában, meglesz a gyümölcse. Ha így tesz, sikerre viszi terveit és egy egészen új életszakba kerül a munka terén. Anyagi helyzete megfelelő.

 

SKORPIÓ (október 24 - november 22.)       

Mottó: munkabírás

Szerelem: házasságban, párkapcsolatban élők között mostanában az a legnagyobb gond, hogy kevés időt töltenek egymással. Tervezzék át időbeosztásukat és hagyjanak lehetőséget a közös vacsorákra, programokra, baráti találkozókra. Meglátja, egész más minőségre vált kapcsolatuk. A szingli Skorpió kinéz magának valakit, de sajnos nem tudja meghódítani. De lehet, hogy másnak tetszik az ön közeledési stílusa?

Munka: végre olyan a munkája, amire mindig is vágyott. Energiái, kreativitása a csúcson, ami jó hatással van önbizalmára is. Környezetének is feltűnik kiváló munkabírása, segítőkészsége. Baráti segítséggel növelheti bevételeit is. Anyagi helyzetei megfelelő.

 

NYILAS (november 23 - december 21.)

Mottó: befektetés

Szerelem: házasságban, párkapcsolatban élőkre kellemes napok, harmonikus időszak vár. Minden nyugodt és szeretetteljes. Lehetőségük van arra is, hogy régi vágyaiknak eleget tegyenek. Egy váratlan utazás még tovább fokozná kapcsolatuk minőségét.  A szingli Nyilas próbálkozásai nem úgy alakulnak, ahogyan szeretné. Bár összejön valakivel, hamar rádöbben, hogy az új kapcsolatának az anyagiak fontosabbak, mint ön. Ezért pár hét után elválnak útjaik.

Munka: az élet rákényszeríti, hogy állást változtasson. Szerencsére hamar megszokja az új helyet. A feladatokat, a kollégákat és a főnökséget is kellemesnek tartja. Ügyeljen arra, hogy ne akarjon mindent és azonnal bizonyítani, higgye el, szakmai előélete és kapcsolatai alapján már ilyen rövid idő alatt is elismerik tevékenységét. Anyagi helyzete jó, bevételei meghaladják kiadásait. A többletet fektesse be, sikeres lesz.

 

BAK (december 22 - január 20.)

Mottó: tervezés

Szerelem: házasságban, párkapcsolatban eljött az idő, hogy feltárják egymásnak gondolataikat, sérelmeiket. Ha nem teszik meg, teljesen zátonyra fut kapcsolatuk. Ha komolyan belegondol és felülvizsgálja szívét, rájön, hogy önnek még mindig fontos a párja. Mi azt gondoljuk, hogy neki is ön! A szingli Bak ebben a hónapban átélheti a szerelem minden örömét. Előfordulhat az is, hogy egy külföldi személy dobogtatja meg szívét, s ez a szerelem kölcsönös lesz.

Munka: itt az ideje, hogy átgondolja és tervezze meg a jövőjét,a  karrierjét. Induljon el egy úton, s vigye következetesen végig elképzeléseit. Ön képes erre! Lehetősége adódik külföldi munkavégzésre is, ami komoly előrelépés lenne, és nem csak anyagiakban. Ha vállalkozó, bővítsen, annak is most van az ideje. Anyagi helyzete megfelelő.

 

VÍZÖNTŐ (január 21 - február 20.)

Mottó: előrelátás

Szerelem: házasságban, párkapcsolatban élők között jó a hangulat. Némi nehézséget csak a gyermekek, az unokák okoznak. Szerencsére ez nem töri meg az önök között lévő harmóniát és továbbra is együtt intézik a család ügyeit. Az egyedül élő Vízöntő egy régi szerelmével szeretné felújítani a kapcsolatot, de hamar rájön, hogy csak a töltött káposzta jó többször melegítve

Munka: nehéz helyzetbe került. Úgy látja, jelenlegi munkahelyén nem becsülik meg eléggé, munkatársaival is egyre nehezebben jön ki. Fontolja meg jól mielőtt állást változtat. Mérje jól fel a lehetőségeket és csak, ha már biztos abban, hogy megfelel önnek az új munkaterület, kedvére valók a feladatok, és ha anyagilag is biztosnak látszik, csak akkor változtasson. Anyagi helyzete változékony, mert bár a bevétele megfelelő, váratlan költségek merülnek fel.

 

HALAK (február 21 - március 20.)

Mottó: könnyedség

Szerelem: házasságban, párkapcsolatban kellemesen telnek a napok. A család létszámában változás várható, az egyéni csillagjegy dönti el, hogy egy új jövevény hoz örömöt, vagy valaki eltávozik, és ez mély fájdalmat hoz az életébe. Érzelmi életében most sok történés várható. Önön múlik, hogy ez pozitív lesz-e.  A szingli Halak jó úton jár a párkeresésben. 

Munka: úgy tűnik, hogy végre beérnek a korábbi befektetései, s ez nem csak anyagiakban jelentkezik, hanem a siker nyomán önbizalma, önbecsülése is a helyére kerül. Próbáljon egy kicsit lazítani, mert a sok munka bizony elfárasztotta. Ennek tudható be, hogy a szokásosnál érzékenyebb. Ha olyan feladatot kap, ami nehéznek tűnik, nyugodtan kérjen segítséget, a dolgok ezzel könnyedén megoldhatók. Anyagi helyzete jól alakul, fellélegezhet ez kicsit.

 

KOS (március 21 - április 20.)

Mottó: karrierépítés

Szerelem: házasságban, párkapcsolatban élők jól megvannak egymással. Gyermek vagy unoka érkezése elképzelhető. Párja tiszteli és szereti, s önben is újra fellángolnak az érzelmek. Az egyedül élő KOS arra számíthat, hogy egy igen anyagias személlyel hozza össze a sors. Jól gondolja meg, hogy akar-e egy olyan kapcsolatot, amelynek a minőségét a pénz határozza meg. 

Munka: munkájában változásokra számíthat. Szerencsére ez az időszak kedvez a karrierje terén. Használjon ki minden lehetőséget, hogy főnökei elégedettek legyenek önnel. Ha ezt eléri, akkor anyagilag, erkölcsileg is számíthat a megbecsülésre. Az irigyekkel ne foglalkozzon. Anyagi helyzete kimondottan jól alakul.

 

Előző

Horoszkóp az Ikrek jegyében - 2016. j...

Következő

Horoszkóp a Halak jegyében – 2016. m...

Kövess minket!