2017. Április 29. | Péter
Előző

Horoszkóp a Halak jegyében – 2016. m...

Következő

Horoszkóp a Bak jegyében – 2016. jan...

Horoszkóp a Vízöntő jegyében

VÍZÖNTŐ (január 21 - február 20.)

Mottó: boldog születésnapot

Szerelem: házasságban, párkapcsolatban problémák merülnek fel. Úgy érzi, párja nem veszi elég komolyan, sőt azt is feltételezi, hogy olykor-olykor nem mond igazat. Ezt csak akkor tudják megoldani, ha őszintén megbeszélik egymással. A szingli Vízöntő sajnos pár nélkül ünnepli születésnapját. Ez azonban nem okoz gondot, mert barátaival egy fergeteges partin vesz részt.

Munka: kemény napok várnak önre. Munkahelyén vezetőváltás várható, ami felborzolja a kedélyeket. Szerencsére a hónap második felére rendeződnek a körülmények, ami azonban azzal jár, hogy a szokottnál is több feladata lesz. A most elvégzett munka a következő hónapok sikereire is hatással lesz. Anyagi helyzetei kimondottan jól alakul.

 

HALAK ( február 21 - március 20.)

Mottó: vonzerő

Szerelem: házasságban, párkapcsolatban megkeseríti mindennapjaikat, hogy ön most olyan labilis, mint még soha. Próbáljon egy kicsit kiegyensúlyozottabban viselkedni otthon, mert megőrjíti párját. A szingli Halak életébe betoppan egy olyan személy, akire mindig is várt. Az együtt töltött időnek minden pillanatát élvezi, nem törődik azzal, hogy mi lesz egy nap, egy hét, vagy egy hónap múlva.

Munka: még alig kezdődött el az év, mégis rengeteg feladattal kell meg küzdenie. Problémái lehetnek kollégáival, úgy érzi, kommunikációs nehézségekkel küzd. Ügyeljen arra, hogy csak tiszta ügyeket vállaljon fel, semmi szabálytalanságba ne menjen bele. Ne hajszolja agyon magát. Anyagi helyzete megfelelő, de azért próbáljon takarékoskodni.

 

KOS (március 21 - április 20.)

Mottó: változás

Szerelem: házasságban, partnerkapcsolatban feszültségek vannak. Próbáljon több időt tölteni párjával, szervezzenek közös programokat a család, a gyerekek nélkül. Remélhetőleg ez segíteni fogja kapcsolatát. A szingli Kos életébe betoppan egy nagyon kedves személy, aki teljesen elbűvöli. Legyen körültekintő, mielőtt mindent ellepne a rózsaszín köd. Tudja, nem minden arany, ami fénylik!

Munka: változások várhatóak. Fontoljon meg minden lépést mielőtt bármibe belevág. A jó hír azonban az, hogy a Mars energiája most segíti, és ha szokásos elszántságához körültekintés is párosul, akár egy új karriert is beindíthat. Ha változtatni akar, akkor arra alkalmas most az idő. Anyagi helyzete a szokásos, se nem túl ragyogó, de nem is vészes.

 

BIKA (április 21 - május 20.)

Mottó: koncentráció

Szerelem: házasságban, párkapcsolatban élő Bika nincs könnyű helyzetben, viták és viták nehezítik meg mindennapjaikat. Nagyon észnél kell lennie ahhoz, hogy helyreálljon a béke és újra harmónia költözzön az otthonukba. Ez utóbbit segíti, hogy megtudják, gyermek vagy unoka által gyarapodik a család. Az egyedülálló Bika egy izgalmas, érdekes emberrel ismerkedik meg, akit nagyon vonzónak talál. Ez a vonzalom kölcsönös, de most még nem tudják, hogyan tovább.

Munka: zavart okoz az ön számára, hogy ebben az időszakban nehezen kommunikál, pedig tudja, hogy csak csapatmunkában tud győzni. Kis kavarodás is megjelenik a munkájában. Össze-vissza keveri a dolgokat, ami lelassítja az egyébként sem gyors tempóját. Jobb lenne koncentrálni, csoportosítani és utána végrehajtani a szükséges feladatokat. Anyagi helyzetét javítja egy váratlanul érkezett jövedelem.

 

IKREK (május 21 - június 21.)

Mottó: kreativitás

Szerelem: házasságban, párkapcsolatban élő Ikrek élvezze ki, hogy most harmónia uralkodik kapcsolatukban. Szervezzenek közös programokat, ha tehetik, utazzanak el, mert szép dolgok várnak kettőjükre. A szingli Ikrek inkább kalandoznak, kalandba keverednek. Az igaz szerelem még várat magára, de imádják ezt az életformát.  

Munka: amennyiben megteheti, képezze magát, mert a jövőben szüksége lehet a most tanultakra. Munka terén minden rendben lesz, úgy alakulnak a dolgok, ahogyan szeretné. Remek ötletei vannak, kreatív és ráadásul jól kommunikál. Nem is kell ennél több egy sikeres hónaphoz. Anyagi helyzetei jól alakul.

 

RÁK (június 22 - július 22.)

Mottó: megértés

Szerelem: házasságban, párkapcsolatban nem kerek minden. Viták merülhetnek fel, amelyeket csak akkor tudnak feloldani, ha mindketten feltárják a saját hibáikat és nem a másikra mutogatnak. Az egyedülálló Rák sok programon vesz részt. Figyel, lesi az ellenkező nem képviselőit. Az egyik jelölt ígéretesnek tűnik, meglátjuk, hogyan alakul kapcsolatuk az elkövetkezendő hónapokban.

Munka: jól alakulnak munkával kapcsolatos dolgai. Tele van ötletekkel, jó megoldásokkal, amelyet kollégái, főnökei elismernek. Ha vitás helyzetbe keveredne, ne hagyja magát, védje meg érdekeit. Ha állást váltana, most megteheti, megfelelő a csillagok állása ehhez. Anyagi helyzete megfelelő, de váratlan kiadás merülhet fel.

 

OROSZLÁN (július 23 - augusztus 23.)

Mottó: szorgalom

Szerelem: házasságban, párkapcsolatban az ön makacssága, konoksága okozhat komoly feszültséget. Próbálja meg a dolgokat párja szemszögéből is megvizsgálna, lehet, hogy így rávilágít a saját hibáira is. A szingli Oroszlán életébe betoppan egy új szerelem, de nem indul könnyen. Önnek is és új párjának is az időbeosztása okoz gondot. Próbáljanak mielőbb összecsiszolódni!

Munka: sok munka, sok vita. Szerencsére ön képes a még „nemszeretem” munkákat is gyorsan és hatékonyan elvégezni. Kreativitásával, szorgalmával új megbízásokat is tökéletesen megold. A hónap elején még több munkatársával áll szemben, de ezt a hó végére már szinte el is felejti. Munkáját nemcsak szóval, hanem anyagiakban is elismerik. Anyagi helyzete jól alakul.

 

SZŰZ (augusztus 24 - szeptember 23.)

Mottó: érzékenység

Szerelem: házasságban, párkapcsolatban minden rendben, kellemesen telnek napjaik. Ezt fokozandó szervezzenek néhány közös eseti programot. Meglátják milyen jól működik. A szingli Szűz megtalálja azt a személyt, aki tökéletes számára. Lehet, hogy már a Valentin napot is az új ismerőssel tölti?

Munka: nehéz hónap vár önre. Több fajta változás is várható munkahelyén, amely feszültségekkel, idegességekkel, pletykákkal jár. Ügyeljen arra, hogy öntől ne indul ki semmiféle bizalmas információ. Legyen megfigyelő és türelmes, ez nem nehéz az ön egyébként is analizáló egyénisége számára. Anyagi helyzeti kimondottan jól alakul, többletét jó lenne befektetnie.

 

MÉRLEG (szeptember 24 - október 23.)

Mottó: higgyen önmagában

Szerelem: házasságban, párkapcsolatban élők nagyon jól érzik most magukat a bőrűkben. Párjukkal tökéletes a harmónia, már-már unalmasságig. Ezt elkerülendő szervezzenek közös programokat, esetleg barátaikkal együtt is. Az egyedülálló Mérleg most a szingliség előnyeit akarja kihasználni. Flörtök, bulik, szórakozás.

Munka: sok munka vár önre, és nem csak ebben a hónapban. Ha nem bízik eléggé önmagában, ha nem hisz abban, hogy jó munkaerő, kreatív és szakmailag megfelelő képzettséggel bír, akkor bizony bajban lesz. De a csillagok majd segítik, hogy nemcsak munkavégzése, hanem a hite is kiváló legyen. Anyagi helyzete jól alakul.

 

SKORPIÓ (október 24 - november 22.)

Mottó: változatosság

Szerelem: házasságban, párkapcsolatban élők között minden a legnagyobb rendben. Sikerült az elmúlt hónapok vitáit lezárni és harmóniát vinni mindennapjaikba. Így tovább! A szingli Skorpiót most inkább a munkahelye, a szakmai előmenetele köti le, nem igazán foglalkozik partnerkereséssel. Azért néhány bulit nem fog kihagyni. És ki tudja?

Munka: izgalmas feladatokat kell megoldania, amihez munkatársai segítsége is szükséges. Mivel jó kommunikációs készséggel van megáldva, nem okoz gondot, hogy munkatársait maga mellé állítani. Főnökei elismerik szakmai tudását, amelyet anyagiakban is kimutatják. Ha állásajánlatot kap, legyen körültekintő, mielőtt bevállalná. Anyagi helyzete jól alakul

 

NYILAS (november 23 - december 21.)

Mottó: váratlan bevétel

Szerelem: házasságban, partnerkapcsolatban élők között komoly gondok vannak már régóta. Ha eddig nem tudták megoldani a vitás helyzeteket, jobb lenne, ha szembenéznének a változtatással. Lehet, hogy mindkettőjüknek ez lenne a jobb. A szingli Nyilas belebonyolódik egy szerelmi kapcsolatba. Jobb lenne megismerni az új kapcsolatát, mielőtt egészen komolyra nem fordul. Nem biztos, hogy azonnal össze kell költözniük.

Munka: munkahelyén jól alakulnak a dolgok. Ha változtatni szeretne, most megteheti, azonban a jelenlegi helyén is megbecsülik, elismerik munkaszeretetét, szakmai tudását. Ennek jegyében anyagi elismerés is várható. Előfordulhat, hogy új munkaterület is bekerül a mindennapjaiba, de azt is remekül el tudja majd látni. Anyagai helyzete jó, váratlan bevétel miatt még a vártnál is jobban alakul.

 

BAK (december 22 - január 20.)

Mottó: szerencse

Szerelem: házasságban, partnerkapcsolatban szerencsésnek mondhatja magát, mert olyan párja van, aki szinte a hátán viszi a kapcsolatot. Becsülje meg és próbálja apró kedvességekkel viszonozni. A szingli Bak rádöbben, hogy az egyik „barátjára” már nem mint barát gondol. Szerencsére mindketten egyszerre érzik meg a változást és örömmel ugranak bele a szerelmi kapcsolatba.

Munka: munka terén is szerencsés hónap vár önre. Csupa oly feladata lesz, amelyet könnyedén el tud végezni. A hónap első felében azért legyen óvatos a határidők betartásával. Munkatársai kedvelik, főnökei elismerik munkáját. Most minden olyan könnyűnek tűnik. Anyagi helyzete is jól alakul, örökség is várható.

Előző

Horoszkóp a Halak jegyében – 2016. m...

Következő

Horoszkóp a Bak jegyében – 2016. jan...

Kövess minket!