2019. November 14. | Aliz
Előző

2019 évi horoszkóp...

Következő

2019 évi horoszkóp...

2019 évi horoszkóp

KOS (III. 21 - IV. 20.)

Mottó: véget ér a hátráltatás.

Munka: már az év elején gondolja át, hogy mit szeretne elérni ebben az évben. Ha így tesz, sikereket érhet el. Amennyiben úgy érzi, hogy váltani szeretne, várjon, mert csak az év utolsó felében tud jó döntést hozni e téren. Ez azonban nem zárja ki, hogy sikeres lesz mind anyagilag, mind üzletileg, sőt még előléptetés is lehetséges. Amennyiben befektetésben gondolkodik, ne hagyja, hogy mások befolyásolják, csakis a saját belső hangjára hallgasson.

Szerelem: a párkapcsolatban élőkre kellemes, kiegyensúlyozott hónapok várnak egészen a nyár végéig.  Augusztus táján azonban nehézségek merülhetnek fel, amit egy harmadik személy színrelépése okoz. Szerencsére minden gyorsan és nagyobb fájdalom nélkül bonyolódik, újra megtalálják kapcsolatukban a harmóniátHa ön még szingli, akkor a baráti társaság segítségével megtalálhatja azt a személyt, akire mindig is várt. Mindkét esetben javasoljuk, hogy járjanak társaságba, színházba, koncertekre.

Egészség: különösebb probléma nem merült fel. Fejfájások, szemgyulladások előfordulhatnak. Járjon rendszeresen fogorvosi ellenőrzésre, hogy elkerülje a nagyobb problémákat. Ne feledkezzen meg a szokásos évi kivizsgálásról.

 

 

BIKA (IV. 21 - V. 20.)

Mottó: szokjon hozzá a változatossághoz.

Munka: ebben az évben előtérbe kerül a kreativitása, amelyet főnökei is észrevesznek és értékelnek. Mindez pozícióváltozást is hozhat magával. Nyáron befuthat egy külföldi ajánlat, amit járjon tüzetesen körbe, mielőtt eldönti, hogy megy vagy marad. Annak ellenére, hogy anyagilag is jól indul az év, ne vágjon azonnal bele a költekezésbe, várja ki a második félévet, amikor már biztos a megtakarítása mértékében.

Szerelem: a párkapcsolatban élők Bikának változatos lesz a szerelmi élete. Feszültségek, viharfelhők, titkos románcok zavarhatják meg a harmóniát. Az év utolsó negyedére azonban vége a sok izgalomnak és békés hangulatban, együtt várják az év végi ünnepeket. A szingli Bikára főleg tavasszal találhat rá a szerelem, még az is lehetséges, hogy egy régi barát személyében. Ebből még egy komoly, tartós kapcsolat is lehet!

Egészség: könnyen megtámadják szervezetét a kisebb fertőzések és a stressz okozta panaszok. Sportoljon sokat, ezzel nagyot lendít egészsége megőrzésének útján.

 

 

IKREK (V. 21 - VI. 21.)

Mottó: éljen a lehetőségekkel.

Munka: úgy tűnik, a korábbi évek befektetései végre meghozzák a gyümölcsüket. Ez egy sikeres év lesz karrierje tekintetében. Külföldi munka is felmerülhet, ha így van, használja ki a lehetőségeket. Vállalkozóként legyen résen, főleg áprilisban, mert meg akarják csalni, be akarják csapni. Ha igazán koncentrál, semmi baj nem lehet, sőt akár vállalkozó, akár munkavállaló nem várt bevétel várható.

Szerelem: a párkapcsolatban élők életébe tavasszal mások beavatkozása okozhat gondot, nyáron pedig a másként gondolkodás fog problémákat okozni. Az egymás iránti szeretet azonban segít átvészelni ezeket az időszakokat. A szingli Ikrek járjon sokat szórakozni, ami számára egyébként sem okoz gondot. Egy ilyen alkalommal ismeri meg azt a személyt, aki teljesen fel fogja borítani eddigi életét.

Egészség: legyen óvatos az esős, vagy hideg időszakokban. Felső-légúti megbetegedésekre és ízületi problémákra hajlamos. Kerülje a huzatot is.

 

 

RÁK (VI. 22 - VII. 22.)

Mottó: a hold éve nagy befolyással lesz önre.

Munka: az év nehézségekkel indul, az is előfordulhat, hogy munkahelyet vált. Jó hír az, hogy a sok munka meghozza gyümölcsét és az év utolsó napjaiban elmondhatja, hogy ez egy igazán jó kis év volt a munka terén. Olyan lehetőség merül fel, akár külföldi munka, akár egyéb felkérés miatt, ami hatalmasat lendít karrierjén, s ezzel együtt anyagi helyzetén is.

Szerelem: párkapcsolatban élők között a zöldszemű szörny, azaz a féltékenység okoz gondokat már tavasszal. Nyárra ez tovább mélyül, akár válságba is kerülhet kapcsolatuk. A krízisen szerencsésen túl fognak jutni, sőt kapcsolatuk még jobban meg fog erősödni. A szingli Rákra egy szenvedélyes, parázsló szerelem vár, de csak ősztől.

Egészség: stressz okozta megbetegedések fordulhatnak elő. Figyeljen a gyomrára, az emésztésére. Ha észrevesz bármilyen kellemetlen tünetet, ne várjon, azonnal forduljon orvoshoz.

 

 

OROSZLÁN (VII. 23 - VIII. 22.)

Mottó: a változtatás önön áll.

Munka: hatalmas lendülettel kezd bele már az év elején a munkába. Főnökeit elkápráztatja ötleteivel, szorgalmával, sőt még a munkatársai is fejet hajtanak ön előtt. Ne essen azonban át a ló túloldalára, ne legyen nagyképű és öntelt. Ha új feladatokat kap, ne ijedjen meg, ha bármi nehézsége adódik, nyugodt szívvel kérjen segítséget. Anyagi helyzete stabil, ezért most némi luxust is megengedhet magának.

Szerelem: a párkapcsolatban élő Oroszlán változatos időszak elé néz. Tavasszal egy titkos kapcsolatba bonyolódhat, nyáron pedig a párja dönt a költözés mellett. Fel van adva a lecke, hogyan tovább, együtt vagy külön. A szingli Oroszlán már az év első felében, késő tavasszal párra lelhet. Így az év többi része boldogságban, harmóniában folytatódik.

Egészség: sokkal többet kell mozognia, mert ez segíti a stressz legyőzésében. De nemcsak emiatt fontos, hanem a magas vérnyomás elkerülésében is elengedhetetlen.  

 

 

SZŰZ (VIII. 23 - IX. 22.)

Mottó: merjen kockáztatni.

Munka: fordulatos, eseménydús év vár önre. Kétségtelen, hogy sokat fog dolgozni, sőt tanulni is, de remekül fogja venni az akadályokat és jó döntéseket fog hozni karrierje érdekében. Fenn áll egy külföldi munkavállalás lehetősége is. Anyagi körülményei remekül alakulnak, váratlan bevétel is érkezhet. Ez az év a kockáztatások éve lesz, de minden helyzetben jó döntést fog hozni, s így egyre közelebb kerül álmai megvalósításához. 
Szerelem: a párkapcsolatban élők nem csak a munkában várhatják a fordulatokat, a szerelmi életük is változatos lesz. Féltékenység, gyanú, viták. Mindezek azonban nem igazán komolyak, beszéljék meg és minden rendben lesz. Kommunikáció terén önnek még sokat kell fejlődnie. A szingli Szűz is változatos évre számíthat. Flörtök, futó kapcsolatok követik egymást, de egy barátságnak induló kapcsolatból komoly, egész életre szóló párkapcsolat is lehetséges.

Egészség: alapvetően jó egészségnek örvend, a stressz azonban okozhat problémákat, elsősorban emésztés terén. Megfelelő táplálkozással elkerülhető számos „nyavalya”, ezért gondolkozzon el a reformétkezésre való átérésre.

 

 

MÉRLEG (IX. 23 - X. 22.)

Mottó: szerencsés újrakezdés.

Munka: jól indul az év, sikerül egy korábbi tervét megvalósítania, ami anyagi biztonsággal is jár. Ennek ellenére úgy érzi, hogy új kihívásokra vágyik, ezért – talán már nyár közepén – úgy dönt, hogy vált. Hallgasson a belső hangra, jól fog dönteni. Bár az év során váratlan kiadások várhatóak, ez nem fogja megrázni stabil anyagi helyzetét. Amennyiben vállalkozó, cége jó irányba fejlődik, hosszútávon lesz sikeres, nyereséges vállalkozás.   

Szerelem: a párkapcsolatban élők között kisebb nagyobb viták előfordulhatnak, azonban ezek nem olyan jellegűek, hogy komolyabban veszélyeztetnék kapcsolatukat. Kikapcsolódással, közös programokkal feldobhatják mindennapjaikat, megújíthatják szerelemüket. Nem árt időnként egy kis ajándékot adni párjának, ami apró figyelmesség is lehet. A szingli Mérleg nyár tájékán számíthat egy mély, komoly kapcsolatra. Lehetséges, hogy munkahelyén, vagy munkakapcsolatai között talál rá a nagy Ő-re.

Egészség: az étkezések okozhatnak gondot, akár nyaralás, akár a különböző ünnepek, ünnepségek alatt. Túlevés okozta gyomorrontás, esetleg bélfertőzés, előfordulhat. Nem árt néha egy rövid diétát beiktatni. Ne feledkezzen meg a rutin ellenőrzésekről sem, vizsgáltassa ki magát rendszeresen.

 

SKORPIÓ (X. 23 - XI. 21.)

Mottó: akarat és önmagába vetett hit.

Munka: már az év első napjaiban érzi az új lendületet, tenni akarást. Munkavégzése hatékony és sikeres. Tavasszal adódik egy külföldi munkalehetőség.  Akár vállalja, akár nem, a változás újtára lép, mivel, ha itthon marad, akkor munkahelyet vált, vagy a feladatai változnak jelentősen meg. A döntése egy sikeres karrier első lépése. Anyagi helyzete pozitívan változik, lehetséges, hogy több lábra tud állni. Bár lehetősége lesz némi luxust bevinni az életébe, költekezéseivel legyen visszafogott és körültekintő.

Szerelem: a párkapcsolatban élők törődjenek többet párjukkal, kényeztessék, nyilvánítsák ki feléjük az érzelmeiket. Ne hagyja, hogy a  sok munka elhatalmasodjon és meggátolja a magánéleti örömök megélésében. A szingli Skorpió sokat csapong, hagyja, hogy sodorja az ár, élvezi, hogy elkápráztatja az ellenkező nem képviselőit. Ő lepődik meg a legjobban, amikor eltalálja Ámor nyila, és pont akkor, amikor nem is számít rá.

Egészség: a stressz önnek sem tesz jót! Sportoljon többet, étkezzen egészségesen, kapcsolódjon ki rendszeresen. Odafigyelést igényel az allergiája is. Ajánlott időnként egy-két vitamin kúrát beiktatnia.

 

NYILAS (XI. 22 - XII. 21.)

Mottó: ne engedje ki az irányítás a kezéből.

Munka: változatos, de sikeres év elé néz. Az év eleje átlagosan indul, majd folyamatosan egyre jobban alakul. Új feladatok, új lehetőségek segítik előmenetelében. Főnökei elismerik, érzik, hogy az egész csapatra jó hatással van az ön kreativitása, remek munkavégzése. Ez azonban azzal is jár, hogy irigye akad a munkatársai között. Kövesse az érzéseit, ne hagyja magát. Némi megtorpanás ősszel várható, ekkor új munkahely lehetséges, amely kellemes változással jár. Anyagi helyzete megfelelő, sőt egyre jobb, ennek ellenére inkább gyűjtögessen, mert lehet, hogy kezdőtőkére lesz szüksége álmai megvalósításához.

Szerelem: a párkapcsolatban élők úgy érzik, hogy párjuk nem szentel elég figyelmet rájuk. Ez nem így van. Vegye figyelembe, hogy partnere is sokat dolgozik, számos munkahelyi problémával küzd. Beszéljék meg és segítség egymást. Az is előreviszi kapcsolatukat, ha közös programokat szervez, főleg relaxációs kikapcsolódások ajánlottak. Ha ön még szingli, több lehetősége is adódik párkapcsolatra, amelyek egyike tökéletes választás lesz. Merjen kockáztatni, merje felvállalni érzéseit, bízzon magába és partnerébe. Megéri!

Egészség: az év elején apróbb baleset előfordulhat, főleg sportolás alkalmával, ősszel pedig az influenza támadhatja meg. Ezt eltekintve komoly megbetegedés nem várható. 

BAK (XII. 22 - I. 20.)

Mottó: rátalálás a saját útra.

Munka: izgalmas, de összességében pozitív év vár önre, komoly sikerekkel. Nagy valószínűséggel visszaül az iskolapadba, ami új lehetőségeket vonz be munkája terén. Amennyiben külföldről keresik meg, alaposan járja körül a lehetőséget, de akárhogy is dönt, jól fog választani. Előfordulhatnak a munkahelyén irigyei, de ne foglalkozzon velük, ne ossza meg titkait senkivel, haladjon a saját útján, mert az a sikerhez vezet. Anyagi helyzete stabil lesz, ami lehetővé teszi régi tervei megvalósításait is.

Szerelem: a párkapcsolatban élők – főleg az anyagiak miatt – némi vitára számíthatnak az év elején. Szerencsére ez csak rövid ideig tart, hamarosan visszatér életükbe a harmónia. Az ön részéről ez sok toleranciával, odafigyeléssel jár, de hosszútávon megéri! Az egyedülálló Bak nyár közepén találkozhat egy olyan személlyel, aki megdobogtatja a szívét. Annyira odalesz érte, hogy már a kapcsolat elején hosszútávra tervez az illetővel.

Egészség: testmozgás, testmozgás és harmadszor is testmozgás! Nem árt a megfelelő étkezésre való áttérés sem. A hűvös idő beálltával náthás, influenzás napokra számíthat. A sok munka mellett fordítson időt pihenésre, relaxálásra is.

 

 

VÍZÖNTŐ (I. 21 - II. 19.)

Mottó: kérje ki barátai tanácsait.

Munka: az év első hónapjaiban el lesz keseredve, úgy érzi, változtatnia kell, de a problémák rövid időn belül elrendeződnek. Ennek ellenére, ha felkínálnak egy új állás lehetőséget, akár külföldön, vállalja el, mert öröme lesz benne, mind a feladatok, mind az anyagi lehetőségek terén. Vannak helyzetek, amikor nem árt kockáztatni. Nyáron ismét lesz egy holtpont, de év végére újra kisüt a nap, így pozitív végkicsengéssel zárul az év.  

Szerelem: a párkapcsolatban élők lehet, hogy elengedik egymás kezét, és külön-külön folytatják. Mivel ez mindkettőjük akaratával történik, mély fájdalom nélkül zajlik az elválás. Akik úgy döntenek, hogy együtt maradnak, azok komoly és mély beszélgetésekre számíthatnak. A szingli Vízöntők elkápráztatják az ellenkező nem képviselőit. Már tavasszal megtalálják párjukat, akivel annyira felgyorsulnak az események, hogy már a nyáron az összeköltözés, sőt házasság mellett döntenek.

Egészség: fennállhat figyelem vesztés miatti baleset veszélye, de a táplálkozásra is ildomos odafigyelnie. Amennyiben ágynak dől, némi segítséggel, gyors felépülésre számíthat.

 

 

HALAK (II. 20 - III. 20.)

Mottó: az optimizmus meghozza gyümölcsét.

Munka: úgy tűnik, ezen a téren elég jól indul az év, remek kilátások, kinevezés, anyagi stabilitás vár önre. A nyár közepén azonban úgy érzi meg kell újulnia, még az is felmerülhet, hogy saját vállalkozásba kezd. Ha így dönt, ne szégyellje igénybe venni barátai, ismerősei segítségét. Legyen azonban résen, mert nem minden arany, ami fénylik, s ha valami túl fényes ajánlatot kap, vizsgálja alaposan meg. Az év utolsó negyedére minden letisztul és pozitívan zárja az évet.  

Szerelem: a párban élők már az év első napjaiban ki lesznek téve a kísértésnek, de jobban teszik, ha ellenállnak. Szervezzen több közös programot, annak érdekében, hogy megújuljon kapcsolatuk. Az apró félreértéseket azonnal beszéljék meg, ezzel elkerülhetik a nagyobb bajt. Meglátja, megéri. A fiatalabb pároknál gyermekáldás is lehetséges. A szingli Halak kitartóan keresi a párját, de komoly kapcsolatra, kölcsönös szerelemre csak ősszel számíthat. Legyen optimista, de egyben óvatos is, hagyjon időt egymás jobb megismerésére.

Egészség: hajlamos a vérnyomással kapcsolatos megbetegedésre, de megfelelő mozgással és étkezéssel akár el is felejtheti. Legyen minden téren kiegyensúlyozott, ezzel elkerülheti a nagyobb betegségeket.

 

 

Előző

2019 évi horoszkóp...

Következő

2019 évi horoszkóp...

Kövess minket!