2018. December 19. | Viola
Előző

2018 évi horoszkóp...

Következő

2018 évi horoszkóp...

2018 évi horoszkóp

Ha összeadjuk a 2018-at akkor egy igazi mesterszám, a 11 az eredmény, így egy igazán különleges év elé nézünk. Fordulatokban gazdag időszak áll előttünk, akár a karrier, akár a magánélet, a szerelem terén. A sok örömteli pillanatot azonban néha fel-felváltja kellemetlen fordulat. Általánosságban azonban elmondható, hogy, aki kitartó és következetes, az elérheti céljait. Magánéletben nyugalom és békesség várható, a hivatás terén azonban a vakmerőség és a kreativitás vihet sikerre, de legyünk óvatosak a kockáztatásokkal, befektetésekkel. Azt azonban elmondhatjuk, hogy szinte az összes csillagjegy szülöttének izgalmas és sikeres utazásban lesz része 2018-ban.

 

Kos (március 20. – április 19.)

Mottó: tisztelet és kitartás

Szerelem: a bolygóállások 2018-ban igen kedvezőek a Kos számára, ami magánéletükre is pozitívan kihat. Az energiával teli jegy szülöttének kitartása meghozza gyümölcsét, aminek eredményeként egy szép, romantikus szerelemben lesz része. A párkapcsolatban vagy házasságban élőkre igazán kellemes, laza és élmény dús év vár. Tisztelet és hűség jellemzi kapcsolatukat ebben az évben. Bár némi hullámzás várható az év során, ez nem igazán befolyásolja az egész évi pozitív hangulatát.

Munka: kitartása, szorgalma munka terén is szép eredményeket hozhat. Főnökei elismerik tehetségét, itt az ideje, hogy vezetői szerepet vállaljon. Főként nyáron várhatóak kimagasló eredmények, de azért legyen óvatos és hagyjon időt kikapcsolódásra, sportolásra. Az utóbbi mindig át fogja segíteni a holtpontokon, hiszen nem lehet a teljesítménye egész évben csúcson. A nehézségeken a barátai, az önhöz közelállók át fogják segíteni. Az év utolsó negyedében még továbbképzésre is vállalkozik, ami jó alapot ad majd a következő évnek. Külföldi kapcsolatok is előfordulhatnak az év végén.

 

A Bika (április 19. – május 20.)

Mottó: következetesség, kitartás

Szerelem: a tavasz lesz az ön igazi időszaka. A szingli Bikák romantikus, szinte lángoló érzelmeket élnek meg ebben az időszakban. Nagy az esély arra, hogy egy hosszantartó, komoly kapcsolatnak néz elébe. Vigyázzon arra, hogy munkáját ne hanyagolja el érzelmi élete miatt. A párkapcsolatban élők is kiteljesednek. Harmonikus, szép időszak vár rájuk. Újra átélik kezdeti érzelmeiket, egyre jobban kötődnek egymáshoz, egyre szorosabbá válik kapcsolatuk.

Munka: a Szaturnusz segíti majd a munkájábnan. Szinte egész évben sikeresnek mondhatja magát, karrierje felfelé ível. Munkatársai, főnökei leginkább májusban ismerik el tehetségét, kreativitását, szervezőképességét. Tele van energiával, céljai határozottak, amit következetesen meg is tud valósítani. Legyen bátor és céltudatos, akkor egészen biztosan megvalósítja terveit. Kisebb akadályok ebben az évben is előfordulhatnak, de azokat könnyűszerrel hárítja. Ez az év a tanulás és a tapasztalat szerzés éve is lesz, de azt is meg fogj tapasztalni, hogy milyen a siker íze. Ha ön beosztott, nyugodt szívvel kérjen fizetésemelést, de tegye kedves, kellemes stílusban. A siker nem várat magára.

 

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

Mottó: erősödés, gyarapodás

Szerelem: eléggé hektikus év vár a jegy szülötteire érzelmi téren. Az év elején akár párkapcsolatban él, akár szingli, problémák merülnek fel magánéleti téren. Képtelen hangot adni érzelmeinek, nem tud megnyílni. Nyárra azonban mindezt elfújja a szél, ismét nyitott az új kapcsolatokra, párjával harmóniába kerül. Figyelmesebb és odaadóbb az ellenkező nem tagjaival, ami meghozza gyümölcsét, azaz új és izgalmas napokat, heteket élhet át. 

Munka: míg érzelmi téren a tavasz lesz a sikertelenebb időszak, addig a munka terén éppen fordítva. Jól fogja hasznosítani kommunikációs képességét, érzékenységét, s ezek segítségével gyorsan leküzdi az akadályokat. Nyárra önbizalma a csúcson lesz, ez tovább fogja vinni a siker útján. Ha változtatni akar, akár új munkaterületet szeretne meghódítani, akár új munkahelyre vágyik, ebben az időszakban nyugodt szívvel válthat. Az év vége nyugodt és harmonikus lesz, élvezze az évközben elért eredményeit.

 

A Rák (június 21. – július 22.)

Mottó: érzelmek kimutatása, fontos döntsek

Szerelem: figyeljen arra, hogy ne hagyja eluralkodni érzelmeit, mert ilyenkor a racionalitása háttérbe szorul és hajlamos rossz döntéseket hozni. Általánosságban azonban elmondható, hogy párkapcsolati téren kedvező év elé néz. Már az év elején megtapasztalhatja a pozitív változást. Ha ön nyitott az ellenkező nemre, az is nyitott lesz önre, főleg nyáron. Abban az időszakban kalandok várnak önre, azonban az egyikből még egy komoly kapcsolat is lehetséges. A párkapcsolatban élő Rákok ismét megtalálják azt a harmóniát, amire mindig is vágytak. Bár előfordulhatnak borús napok, azokat hamar felváltja napsütés.

Munka: ebben az évben fontos döntéseket kell meghoznia, amit meg is tesz, ráadásul legtöbbször megalapozottan és jól választ. Elképzelései, céljai viszonylag könnyen megvalósulnak. A kommunikáció és a baráti kör segítsége sokat lendít karrierjén. Képes kihozni magából a legtöbbet, ezt főnökei is észreveszik és értékelik majd, ami az anyagiakban is megmutatkozik. Az ősz meghozza az igazi sikereket, a korábbi tapasztalatok és jó döntések ekkorra érnek be. Kreatívvá, magabiztosabbá, határozottabbá válik, ami környezete számára vonzóvá teszi.

 

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Mottó: izgalmas lehetőségek

Szerelem: tavasszal csillogni fog és elkápráztatja az ellenkező nem tagjait. Kalandok, flörtök, vidám társasági élet vár önre. Ez az ismerkedés ideje, s ha jól kufárkodik érzelmeivel, rálel egy olyan személyre, akivel őszre elmélyülhet kapcsolata. Aki párkapcsolatban él, az is évezni fogja szerelmével a mindennapokat. A szeretet, a bizalom, az elfogadás egyre jobban elmélyül kettőjük között. Megtapasztalhatja, hogy mindenben számíthat párjára. Harmónia és szeretet várható akár régi, akár friss kapcsolatban él.

Munka: változatos év elé néz, de szerencsére alaptermészetének pozitív tulajdonságai segítségével gyorsan megküzd a problémákkal. Gondokat a kommunikáció és a kompromisszumkészség hiánya okozhatja. Használja ki, hogy képes hatással lenni környezetére, hogy mindig ki tud állni a saját érdekében. Ezeket alkalmazva a nehézségeket már a nyár elejére leküzdi, megszabadul a negatívumoktól. Az év második felében már minden jól halad, sőt év végére karrierjében jelentős sikereket ér el. Ha koncentrál a munkájára, akkor észreveszi és él a lehetőségekkel, ami előléptetéssel, anyagi előnyökkel járhat.

 

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Mottó: fejlődés, önismeret

Szerelem: a magánélete igencsak változatos lesz ebben az évben. Már az év elején elbűvöli környezetét, aminek következményeként számos embert képes meghódítani. Kalandok, flörtök jócskán akadnak ebben az időszakban. Nyárra azonban lenyugszik és hosszabb távú kapcsolatok létrehozásán ügyködik. A párban élők felülvizsgálják kapcsolatukat, átértékelik az eddig együtt töltött időszakot és, ha szükségét érzik, változtatnak. A fordulatok eredményeként őszre harmónia áll be szerelmi életébe, akár szingli akár párkapcsolatban élő Szűz.  

Munka: jól fog alakulni karrierje, nem kell különösebb megerőltetésekre számítania ahhoz, hogy továbbra is megfelelő mederben haladjon munkája. Figyelje a lehetőségeket és éljen velük, akkor nem lesz semmi baj. Ha van rá lehetősége tanuljon, képezze magát, függetlenül az életkorától. Használja ki szervezőkészségét, precizitását, szorgalmát. Ne aggódjon, környezete, főnökei értékelni fogják. Amennyiben azt érzi, hogy változtatnia kell, tegye meg, most megfelelő ehhez a csillagok állása. Ha úgy érzi, fáradtabb a megszokottnál, sportoljon, az mindig új lendületet ad, energiával tölti fel.

 

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Mottó: bölcsesség, lehetőségek kiaknázása

Szerelem: ebben az évben a hosszú távú kapcsolatok kerülnek előtérbe. A párban élők kapcsolatuk megerősödésére, stabilisra számíthatnak évközben is, de főleg az év utolsó hónapjaiban. A szingli Mérleg megismerkedik egy számára izgalmas, vonzó személyiséggel. Ha megküzd az illető szerelméért, akkor egy komoly, hosszú távú kapcsolat alakulhat ki kettőjük között. Meg fogja látni, megéri a „küzdelem”.

Munka: törődjön többet saját sikerével, foglalkozzon a saját érdekeivel és ne mások útjait egyengesse. Legyen bölcs és körültekintő. Az első félévben előforduló buktatókat könnyedén átvészeli, sőt tapasztalatával, kreativitásával munkatársainak is tud segíteni. Főnökei hozzáállását, problémamegoldó készségét nem csak szóban, anyagilag is elismerik. Az év második felében ügyfeleit megsokszorozza, külföldi kapcsolatokra is szert tud tenni. Általánosságban nyugodt, békés évre számíthat karrierje tekintetében.

 

A Skorpió (október 23. – november 21.)

Mottó: mutasd meg mire vagy képes

Szerelem: a szingli Skorpióra már tavasszal ráköszönt a szerelem. Legyen azonban óvatos, ne legyen túlzottan elfogult új párjával. Nyáron problémák adódhatnak kapcsolatukban, ami őszre rendeződik, sőt az év végére igazán szárba szökik. Azok a Skorpiók, akik tavasszal nem lelnek párra az év végén csodás, kalanddal teli napokra számíthatnak. A párban élők változatos időszak elé néznek. Ha munkájában nehézségek adódnak, azt ne családján verje le. Bármennyire is toleránsak otthon önhöz, van egy határ, amit nem kellene átlépnie. Ha ezt figyelembe veszi az év végére kapcsolatuk stabilabb és jobb lesz, mint eddig bármikor.

Munka: meg tudja mutatni környezetének, hogy mire képes. Teli energiával, fegyelemmel és szaktudással kezdi az évet, ami nem várt sikerekkel jár együtt. Új kapcsolatokat, megrendeléseket szerez, hivatásában, karrierében szinte mindent elér, amire csak vágyott. Kapcsolataira figyeljen oda, ne bántson meg senkit, mert az később visszaüthet. Mivel semmi sem tarthat örökké, így az ön munkájában is lesznek buktatók, de számtalan lehetősége lesz azokon továbblépni. Előreláthatóan őszre minden a helyére kerül és folytatódik a siker.

 

A Nyilas (november 22. – december 21.)

Mottó: türelem, mérlegelés

Szerelem: a párkapcsolatban élőkre harmónia, kölcsönös megbecsülés, kellemes, gondtalan napok várnak. Szinte az egész évet a vitáktól mentes családi élet jellemzi. A jegy szingli szülötteire azonban nehezebb időszak vár. A Vénusz állása tavasszal, és nyáron nem kedvez az új szerelmeknek, a romantikus kapcsolatok kialakításának. Az év második felében azonban fordul a kocka és végre ők is révbe érhetnek némi kalandokat követően. Érdemes türelmesnek és körültekintőnek lenni!

Munka: a Merkúr segítségével az év első hónapjaiban tele lesz energiával, változatos, döntést igénylő helyzetekkel. Nem jelent majd gondot a döntések meghozatala, tele lesz jobbnál jobb, kreatív ötletekkel. Mindez eltart a nyár elejéig. Akkor mindenképpen pihenjen, mert ennek hiányában hibákat követhet el, amit főnökei nem fognak tolerálni. Ősztől azután minden a régi kerékvágásba zökken vissza. Újra sikeres lesz karrierjében, ami az anyagiakban is meg fog látszani. Előmenetelében pozitív változások várhatóak. Az év utolsó heteit ne dolgozza át, inkább pihenjen.

 

A Bak (december 22. – január 19.)

Mottó: lazítás, ünneplés

Szerelem: a szingli Bakra számos kaland és flört vár az év első felében. Ne lepődjön meg, ha váratlanul önre talál a nagybetűs szerelem. Mutassa ki az érzelmeit, legyen kitartó és következetes új párkapcsolatában, akkor hosszú távú lehet. A párkapcsolatban élő Bak kissé megőrül, megcsapja a félrelépés szele. Legyen nagyon óvatos, tartsa titokban, mert nem éri meg kockára tenni meglévő kapcsolatát. Az év második felében felülvizsgálja érzelmeit és rájön mennyire fontos önnek a családja. Az év végét már újra kiegyensúlyozott, harmonikus kapcsolatként éli meg párjával.   

Munka: változatos év áll ön előtt. Többnyire egyenesen halad az útján, azonban némi kanyarra idén is számíthat. Kezdjük azzal, hogy az elmúlt évek kitartó munkájának gyümölcsét végre learathatja. Tanult a múl leckéiből, ma már minden problémát képes gyorsan és hatékonyan megoldani. Ügyeljen azonban arra, hogy főnökeivel ne kerüljön vitás helyzetbe, mert úgy is ön húzná a rövidebbet. Ettől eltekintve elég simának ígérkezik karrierje ebben az évben. A kitűzött célokat könnyedén eléri, anyagi megbecsülésre is számíthat.

 

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

Mottó: új lehetőségek

Szerelem: bár az év elején megpróbál magánéletére koncentrálni, sikereket csak a nyári hónapokban érhet el. Izgalmas, új ismeretségeket köt, ezek egyikéből komoly kapcsolat alakulhat ki. Mivel hasonló a gondolkodásuk, őszre elmélyülhet és stabillá válhat önök között a kötelék. A párkapcsolatban élők semmi különösre nem számíthatnak. Minden a megszokott mederben folydogál. Frissítsék kapcsolatukat sok-sok programmal, utazással. Ezek vidámabbá, harmonikusabbá teszik majd a mindennapjaikat. Tanulják meg értékelni azt, ami van.

Munka: az év első két hónapjai semmi változást nem hoznak munkája terén, de már a márciusban felgyorsulnak az eseményeket. Nagy horderejű változásra számíthat, amelyek egyértelműen a siker irányába terelik. Kiválóan kommunikál, gyorsan dönt, remekül dolgozik. A nyár vége fele mindennek vége szakad. Úgy érzi most nincs kedve dolgozni, egy kicsit kiégettnek érzi magát. Szerencsére ez az időszak nem tart sokáig és újra hatalmas lendülettel veti bele magát karrierje építésébe. Jól tudja, a nehéz helyzetekben önnek mindig az előrelépés, belevágás az új dolgokba hozza meg az eredményéket

 

A Halak (február 19. – március 20.)

Mottó: önbizalom, új lehetőségek

Szerelem: a szingli Halak használja ki azt az adottságát, hogy az emberek könnyen közelednek hozzá. Párkapcsolat terén a nyár hozza meg a sikert. Mivel végre nyitott az újra, bevonzza a rég várt szerelmet. Kedves, törődő, szeretetre vágyó természetével képes meghódítani partnerét, és ahogy telnek a hónapok kapcsolatuk egyre szorosabb, egyre elmélyültebb lesz.  A párkapcsolatban élőkre szinte az egész évben kellemes hetek várnak. Fontos önnek családja, ezért mindent megtesz, hogy boldoggá tegye őket. Szerencsére érzelmei viszonzásra találnak, így barátságos, szeretetteljes időszak vár önre, főleg nyáron és az év utolsó heteiben.

Munka: olyan képességei is előtérbe kerülnek, amelyekről eddig azt sem tudta, hogy léteznek. Megerősödik önbizalma, észreveszi a lehetőségeket. Már az év eleje jól indul, azonban a Szaturnusz segítségével a tavasz hozza meg az új lehetőségeket. Anyagi siker, előléptetés várható. Nyár elején inkább a pihenés köti le, de már a nyár végén visszatér munkaereje, kitartása. Gyorsan és hatékonyan végzi el az önre bízott feladatokat, de új kihívásokra is nyitott. Új kapcsolatok, új feladatok várják, melyeket sikerre visz. Ebben az évben az anyagi biztonság megteremtése központi helyen áll gondolataiban. Mindent megtesz a céljai elérésének érdekében, s a csillagok segítségével el is éri azt, amire vágyott.

 

Előző

2018 évi horoszkóp...

Következő

2018 évi horoszkóp...

Kövess minket!