2014. December 21. | Tamás
Előző

2014 éves horoszkóp...

Következő

2014 éves horoszkóp...

2014 éves horoszkóp

Az emberek nagy része kíváncsi arra, hogy mi fog történni vele az elkövetkezendő évben. Van, akinek ez csak játék, de van, aki komolyan veszi az előrejelzéseket. Mindenki maga döntse el, hogy melyik táborba tartozik. A 2014-es évre általánosságban elmondható, hogy még változatosabb lesz, mint az előző év. Az emberek nyitottabbak lesznek egymás és a természet iránt. Most is lesznek tüntetések és természeti katasztrófák, azonban az egymásra figyelés, az önuralom és a higgadtság meghozhatja az elvárt eredményt, így a 2014 a legtöbb jegy számára könnyedebb és sikeresebb lesz, mint az előző év.

 

Kos (március 21.- április 20.)

Jókedvvel és vidámsággal kezdődik az év, és jellemzően ennek jegyében zajlanak majd az események az év további napjaiban is.  Úgy tűnik, vége szakad a rossz történések sorozatának, mind a magánéletében, mind a munkájával kapcsolatban pozitív dolgok várhatóak. A csillagok közül az Uránusz fogja segíteni, és remek lehetőségeket vonz be. A 2014-es év a továbbképzés jegyében zajlik majd, függetlenül a Kos jegy szülöttének életkorától. Még akár egy új szakma kitanulása is belefér, de a nyelvtanulásban is jelentős eredményeket érhet el. Munkájával minden rendben lesz, anyagi helyzete stabil marad. Partnerkapcsolata is jól alakul, aki egyedülálló az rátalál a társára, igaz erre csak az év második felében számíthat. Élénk társasági élet veszi körül, néhány régi barát feltűnése mellett új kapcsolatokra is lelhet. Egészsége jó, energiákkal teli, kiegyensúlyozott lelkiállapot lesz jellemző a Kos jegy szülöttére a 2014-es évben.

 

Bika (április 21. – május 20.)

Azt mondják a következő év mindig olyan lesz az, mint az év első napja. Ezért minden Bika jegyben szülöttnek az tanácsoljuk, hogy ennek jegyében vidáman, kiegyensúlyozottan lépjen át az új esztendőbe. A csillagok pedig azt mutatják, hogy ezt a tanácsot a Bikák elfogadják, és egy szerencsés, kiegyensúlyozott év elé néznek, főként a jegy első felében születettek. A jegy második felének szülöttei számára egy kicsit nehezebb lesz, de ugyanazokat a pozitív történéseket élik meg, csak nekik egy kicsit többet kell majd dolgozniuk érte. Munkával kapcsolatban minden rendben lesz, a változtatásokra a nyár folyamán kerülhet sor, akár munkavállalóról, akár vállalkozóról van szó. A döntéseit alaposan átgondolva, nyugodtan fogja meghozni, így a siker sem várat majd magára. Anyagi helyzete stabilizálódik, sőt, még tartalék is képezhető. Társasági élete a szokottnál kicsit visszafogottabb lesz, néhány barát eltűnik ön mellől, de aki megmarad, azzal még jobban megerősödik a kötelék. Párjával jól megvannak, a szinglik pedig találkoznak egy számukra igencsak kedves személlyel.

 

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek! Vége a nyomasztó gondoknak! Egy kellemesebb, nyugodtabb év vár a jegy szülötteire. Mivel ön hajlamos egyszerre száz dologgal foglalkozni, nem lesz könnyű megtanulnia, hogy egy dologra, az ön számára a legfontosabbra koncentráljon. Pedig ez a siker kulcsa!  Teremtsen lépésről lépésre rendet maga körül, akár a lakásban, akár az irodában, akár a magánéletében, de közben ne feledkezzen meg a fő dologra koncentrálni. Meglátja, milyen jól fogja érezni magát és mennyi kellemes eseményt, eredményt vonz be ezzel már a nyár elején. Persze ehhez a Jupiternek is lesz némi köze, „aki” ebben az évben segíteni fogja önt.  Végre a munkájában is sikereket ér el, ami anyagi fellendüléssel fog járni. A nyári időszakban lehetősége lesz utazni, ahol számos új ismeretséget köt, amelyek a későbbiekben segítik majd céljai elérésében.

 

Rák (június 22. – július 22.)

Úgy tűnik, a Rák jegyében születettekre is kellemesebb év vár, mint amilyen az előző volt. Az év első felében inkább a család és a magánélet kerül előtérbe, az év második felében főként a munka területe lesz a domináns. Mivel a Rák jegyűek hangulatára rányomja bélyegét a Hold, figyeljen arra, hogy Telihold idején vonuljon vissza, míg Újhold idején bátran vállalkozzon, akár a munkájával, akár a magánéletével kapcsolatban. Ha ön szingli, számíthat arra, hogy rátalál élete párjára. Erre jó esélye májusban, vagy szeptemberben van. Munkával kapcsolatban – mivel az előző évben rengeteget dolgozott – most egy kicsit lazíthat, és végre besöpörheti az előző évben befektetet energiáinak eredményeit. Főnökei elismerik, vállalkozása sikeres. Foglalkozzon többet egészségével, azon belül is a táplálkozásával és fizikai erőnlétével. Sportoljon és reformálja meg étkezési szokásait.

 

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

Ebben az évben a Mars segíti az Oroszlán jegyűeket. Tele lesznek energiával, erővel, ötletekkel, amelyeket képesek lesznek megvalósítani. A sikeres munkavégzésre az év legideálisabb időszaka a tavasz. Hatalmas energiákat képes megmozgatni, ezért bármibe kezd bele, akár munkavállalóként, akar saját vállalkozással bíró cégvezetőként, azt sikerre viszi. Ön azon kevesek közé tartozik, akit nemcsak a főnökei ismernek el, hanem a kollégái is kedvelnek. Magánélete rendben lesz, akár párkapcsolatban él, akár egyedülálló. Társasági élete pörög, számos új ismeretségre tesz szert, ezek között lel majd párra a szingli Oroszlán. Nem kizárt, hogy az ősz valamelyik iskola padjában találja, akár fiatal, akár idősebb, akár magasabb iskolai végzettségű. Az új képzés új lehetőségeket nyit meg ön előtt, amelyeket a későbbiekben anyagilag is kamatoztathat. A nyaralást augusztusra tervezze be, s nem biztos, hogy külföldre kell utaznia ahhoz, hogy kellemes élményeket szerezzen.

 

Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)

Ez az év a változások éve lesz, és a megszokottnál jóval mozgalmasabb. Kezdjük a munkával. Az igazi áttörésre ősszel számolhat, de addig is végezze változatlan energiával munkáját. Mindeközben engedjen a belső késztetésnek, és foglalkozzon olyan dolgokkal is, amelyekre titokban vágyott, de eddig nem merte megengedni magának. Ez lehet egy hobbi, de a munkával kapcsolatos új lehetőségek kipróbálása. Pénzügyekben kérje ki szakember tanácsát, jól gondolja át, hogy mibe fekteti be megtakarítását. A magánélete kellemesen alakul. A szokottnál többet fog utazni és pörgőbb lesz a társasági élete is. Az egyedül élő Szűz révbe érkezik, nem kizárt, hogy egy korábbi ismerőse személyében talál rá a boldogság. A nyár egy kis nyugalmat hoz, így lesz ideje végiggondolni a történéseket, és megtervezni hogyan változtasson fizikai erőnlétén és táplálkozási szokásain.

 

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)

A Mérleg jegyében születettek egy nehéz időszakon vannak túl. Végre anyagi helyzetükben kedvező változás áll be, már egészen az év elején. Az anyagi fordulat meghatározza az év további részét is, hiszen több lehetősége lesz kellemes időtöltésre családjával, barátaival. Bár munkájával kapcsolatban vannak újabb ötletei, ezek gyakorlati teendőit hagyja későbbre, az év második fele alkalmasabb a sikeres megvalósításukra. A nyár a lakásátalakítás jegyében zajlik, amiben barátai, családtagjai is vidáman részt vesznek, így nem bánja, hogy utazgatásra nem marad ideje. Párjával küzdelmes évet tudhatnak maguk mögött. Azok a párok, akik túlélték ezt a problémás időszakot megerősödve kerültek ki a megpróbáltatásból, sajnos azonban vannak olyanok is, akiknek az útjuk elvált egymástól. A szingli Mérleg keresi párját, ezért a megszokottnál többet jár különböző társasági és sporteseményekre.

 

Skorpió (október 24. – november 22.)

Ebben az évben, hála a Szaturnusznak, a megszokottnál jóval megfontoltabb lesz. Már az év eleje azzal kezdődik, hogy átgondolja terveit, feladatait. Ezzel elősegíti azt is, hogy képes legyen pénzügyeiben egyensúlyt teremteni. Munkájában nem lesznek nagyobb problémák, kellemesen alakulnak dolgai, képes az eltervezett feladatokat sikerre vinni. Nyári szabadságra az augusztus a megfelelő, míg a legkedvezőbb hónap a november lesz. Ebben az évben a testi, lelki harmóniára kell nagyobb hangsúlyt fektetnie, s a spirituális tudásának elmélyítése mellett a testi erőnlétre is gondot kell fordítania. Ön számára mindig fontos volt a családi élet harmóniája, erre a nyár közepe táján rálel, és meg is tartja egész éven át. A szingli Skorpió vidám partikon keresi párját, és őszre meg találja azt a személyt, akivel hosszútávon is el tudja magát képzelni.

 

Nyilas (november 23. -  december 21.)

Igen mozgalmas év elé néznek a Nyilas jegyűek. Munkájuk rendben lesz, továbbra is hatalmas energiákkal vetik bele magukat, ráadásul számos új lehetőség is vár rájuk. Ez az év az önmegvalósításról szól e téren, ezért bátran változtasson, ha úgy érzi tovább, esetleg más irányba szeretne lépni. Ha felmerül némi probléma azt empatikus természetével gyorsan és könnyedén megoldja. Munkája során néhány izgalmas és értékes emberrel ismerkedik meg, lesz köztük olyan is, akivel kapcsolata barátsággá alakul. Anyagi ügyei rendezettek, ennek ellenére figyeljen arra, hogy csak addig takarózzon, ameddig a takarója ér. Szerelmi téren is kedvezően alakulnak dolgai. A párkapcsolatban élők nyugodtak lehetnek, semmi sem zavarja meg a kettőjük között kialakult harmóniát. Azok, akik együtt élnek, de még nem házasok, ebben az évben arra is sort kerítenek. A szingli Nyilas 4014-ben rátalál párjára és végre elkötelezi magát egy komoly kapcsolatban.

 

Bak (december 22. – január 20.)

A dolgos Bak számára az év kellemes történéseket tartogat a munka terén. Bár változások várhatóak, főleg tavasszal, ezek pozitív irányba mutatnak. Pénzügyei jól alakulnak, még arra is lesz lehetősége, hogy a megtakarítását befektesse, ehhez azonban kérje szakember segítségét. Legyen körültekintő – ami nem nehéz egy Bak számára –, akkor a siker sem marad el. Ha ingatlan ügylete van, azt ebben az időszakban sikerre viszi. A párban élőkre harmonikus, szeretetteljes napok várnak, a szingli Bak is rátalál párjára. A zárkózott Bakot végre összehozza a sors egy olyan személlyel, akivel legbelsőbb lényét is meg tudja osztani. A nyár alkalmas lesz egy nagyobb utazásra, de ősztől egy kicsit visszafogottabb lesz, és inkább az önmegvalósításban leli örömét. Egészsége megfelelően alakul, de ahhoz, hogy meg is tartsa kiemelten kell foglalkoznia a mozgással.

 

Vízöntő (január 21. – február 20.)

Ebben az évben egy nagy adag szerencse kíséri útján. Pénzügyei fellendülőben lesznek, ráadásul öntől szokatlan módon megtanulja bevételeit beosztani. A megfelelő gazdálkodás eredményeként sokkal több dologra futja majd, mind tervezte. Munkájában sikeres lesz, akár munkavállaló, akár vállalkozó. Tervei eredményes megvalósításában barátai, munkatársai, családja egyaránt segíteni fogja. Az év eleje lesz a vetés, az év vége az aratás időszaka. A magánélete nyáron kerül a középpontba, akár párkapcsolatban él, akár szingliként. Szép pillanatok, kellemes napok várnak önre és partnerére, újra fellángolnak a régi érzelmek. Ha még keresi az igazit, most rá fog lelni arra, akire mindig is vágyott. Egészsége megfelelő, azonban elengedhetetlen, hogy a testét is eddze, és nem ártana lényegesen egészségesebben táplálkoznia.

 

Halak (február 21. – március 20.)

A Halak jegyében szülöttek egy igazán kellemes, jó évre számíthatnak. Az első kedvező hír, hogy végre megszabadulnak a belső szorongásuktól! A további pozitívum, hogy egyre több kellemes, céljait segítő embert vonz maga köré. A harmadik jó hír, hogy a szingli Halak szerelmi téren is kedvező helyzetbe kerülnek, számos lehetőségük nyílik az ismerkedésre. A válogatás eredménye kedvező lesz, és az év végéig meglelik a párjukat. A már partnerkapcsolatban élők igazán szeretetteljes napokat élnek át társukkal. A Halak jegy szülöttei életterének egyik fontos területe a munka. A munkamániás Halak egy kicsit vegyenek vissza, és pihenjenek többet, főleg használják ki a nyári szabadság idejét, és tegyék szabaddá magukat egy hosszabb, lehetőleg vízparti nyaralásra. A munka területén eredményesek lesz, számos lehetőséget vonzanak be, és bármibe fognak bele, az sikeres lesz. Munkahely, vagy lakhely változtatására az őszi hónapok a kedvezőek. A Halak számára mindennél fontosabb, hogy testük és lelkük harmóniában legyen, ezért ebben az évben mindent meg is tesznek annak érdekében, hogy a lelkük karbantartása mellett fizikai állapotukat sporttal karbantartsák. Energiában, belső erőben nem lesz hiány.


Előző

2014 éves horoszkóp...

Következő

2014 éves horoszkóp...

Kövess minket!