2021. Július 29. | Márta, Flóra
Előző

Őszintének lenni…...

Következő

Szinetár Dóra nagykövet lett...

Nem csak a főzésről…

Steiner Kristóf és Spitzer Göngyi Soma Mamagésa

Nem volt kérdés, hogy Steiner Kristóf vegán főzős talkshow legújabb epizódjában Spitzer Göngyi Soma Mamagésával osztja meg az indiai konyha iránti szeretetét.

 

Soma nemcsak a főzés iránti elköteleződéséről, hanem férjéről is mesélt a műsorban, melynek felvételére elkísérte a nagyközönség által ritkán látott édesanyja is.

„Tizenévesen is nagyon ambiciózus, világmegváltó kissrác voltál. De már akkor is tündököltél, kiváltál a tömegből” – mesélte Soma Kristóffal kapcsolatos első emlékeit a műsorvezetőnek, és Afrodiziákumok című recepteskönyvével is megajándékozta, melyet együtt lapoznak fel. „Receptek szex előtt, szex után, szex közben, a vágy általános karbantartásához, és van szex helyett fejezet is, azaz a súlyos magyaros kaják. De vannak benne vegán receptek is természetesen.”

 

Soma még édesanyjától tanulta meg a konyhai alapokat, így különösen izgalmas, hogy ő is elkísérte a felvételre lányát. Az énekesnő, előadóművész és spirituális tanító gasztronómia iránti szeretete az évek előrehaladtával egyre csak erősödött. „95 százalékban a saját főztömet esszük. Nem, hogy nem rendelünk, én még életemben nem rendeltem kaját. Én kajarendelő-szűz vagyok!” – teszi hozzá nevetve.

 

Ahogy a műsor nézői megszokhatták, nem csak a főzésről esik szó Kristóf új YouTube-műsorában, Soma férjéről is titkokat árult el a forgatáson. „Most éppen Isván a neve, t nélkül, előtte Lajos volt. Tudomákos Lajos, most Mértéktartó Isván, aki állandóan betartja nekem a tükröt. Becenevén Pipi, Pike” – majd Kristóf kérésére tovább mesélt kapcsolatukról. „Ő 61 éves múlt, de nagyon sármos. Jövőre harminc éve, hogy együtt vagyunk. Esküszöm neked, hogy egyre jobb. Most már hetedik éve mélyülő monogámiában vagyok, ami nekem új. Nekem, ha tíz évvel ezelőtt valaki azt mondja, monogám leszek, akkor azt mondom neki, hogy hahaha, meg még balerina is.”

 

Az adásból az is kiderült, mióta folytat vegán életmódot Kristóf párja, Nimi, vagy, hogy főzés közben hogyan kondicionálja a hangját Soma, illetve, hogyan tart fenn a műsorvezető szerelmi kapcsolatot egyszerre Aladárral, Elemérrel és Cicával is.

 

Utánajártunk: A Kristóf’s Kichen YouTube csatornán ingyenesen elérhető műsorból a dhal makhani, a karalábé bhaji, a churumuri és a csilis sárgabarack csátni receptjét bárki könnyedén megtanulhatja.

 

Előző

Őszintének lenni…...

Következő

Szinetár Dóra nagykövet lett...

Kövess minket!