2018. Július 21. | Dániel, Daniella
Előző

Örmény rendező Magyarországon...

Következő

Miért ne?...

Sörvacsora

Kulcsár Edina és párja, Csuti

Mi aranyozhatná be leginkább egy nyári nap végét, mint egy könnyen elkészíthető, ízletes menüsor? Ráadásul, ha mindezt megspékeljük azzal, hogy az egyes fogások mellé a megfelelő söröket társítjuk, garantáltan minőségi gasztroélményben lesz részünk. Kulcsár Edina szívesen lepi meg finomságokkal a szerelmét, akit a Sör mi több receptjei alapján készített négyfogásos sörvacsorával várt haza a minap.

 

Egy férfi szívéhez a hasán keresztül vezet az út – tartja a mondás. Kulcsár Edina is tudja ezt, így nem csoda, hogy gyakorta főz a kedvesének, Andrásnak – vagy ahogy mindenki ismeri, Csutinak –, akit újra és újra elkápráztat a saját fejlesztésű receptjei alapján készült finomságokkal.

 

„Kifejezetten szeretek sütni-főzni, de a szabadidőm töredékét tudom már csak a konyhában tölteni. Kísérletező típus vagyok, rajongok az újragondolt ételekért. Ha tehetem, bújom a netet különleges receptek után kutatva. Az ott látható gasztrovideókban minden olyan egyszerű és klassz, kinek ne lenne kedve ezeket kipróbálni?!” – kezdte Edina, aki azt is elárulta, hogy náluk a nyárestéken a teraszon zajlik az élet. „Amikor itthon vagyunk, szinte mindig odakint vacsorázunk és gyakorlatilag a lefekvésig kiköltözünk a lakásból. Sőt, a nagy melegben, a kerti kanapén lazítva, a napi történéseket átbeszélve gyakran egy-egy pohár hideg, finom sörrel hűtjük le magunkat.

 

Mivel mindketten kedvelik a sört, ezért Edina úgy gondolta, egy igazán speciális menüsorral kedveskedik Csutinak – természetesen kedvenc italukat állítva a középpontba állítva.

„A sok kutakodás közben a neten fedeztem föl a Sör mi több különleges sör-étel párosításait. Rögtön beindult a fantáziám, gondoltam, megalkotom a saját sörös menüsoromat és azzal várom haza Csutit. Bejött az ötlet; óriási sikerem volt! Láthatóan értékelte az erőfeszítéseimet, és nagyon ízlettek neki az ételek, illetve a hozzájuk választott sörök. Tudom, milyen jószívű és figyelmes Csuti, számítok rá, hogy legközelebb nekem lesz részem hasonló kedves meglepetésben” – mesélte a szépségkirálynőből lett műsorvezető.

 

Előző

Örmény rendező Magyarországon...

Következő

Miért ne?...

Kövess minket!