2018. Június 19. | Gyárfás
Előző

Enrique Iglesias megbénította Havanná...

Következő

Rooney Mara új szerepben...

Radics Gigi a Dal döntőjében

A zsűri és közönség pontjai alapján a válogatóból és az elődöntőből is egyenes ágon jutott tovább a végső döntőbe. Idén egy nagyívű balladával készült az énekesnő, amely Gigi szerint az egyik legszemélyesebbre sikerült dala, témája pedig az igaz barátság. A zsűri külön kiemelte, hogy Gigi előadásmódja és lehengerlő éneklése egy tökéletes produkciót eredményezett ezúttal is.

 

Daláról, a See It Through-ról Gigi így mesélt: „Ez az első olyan eurovíziós versenydalom, amivel nemcsak azonosulni tudok, hanem a zeneszerzője is vagyok. Nagyon szeretem a magyar és az angol szöveget is. Talán a magyar szöveg kicsit közelebb áll hozzám a megfogalmazás miatt, ám a műsorban angolul énekelek, hisz a legfőbb célom a nemzetközi versenyre való kijutás, és aztán persze a sikeres helytállás.”

 

Az énekesnő számára nagyon fontos, hogy a döntős produkciója teljesen magával ragadó legyen, ezért a hangszerelésben némi változás történt. A grandiózus összhatáshoz persze az énekesnő csodálatos, óriási színpadi ruhája is hozzájárul majd.

Előző

Enrique Iglesias megbénította Havanná...

Következő

Rooney Mara új szerepben...

Kövess minket!