2019. Január 22. | Vince, Artúr
Előző

Natalie Portman gyönyörű bőrének ti...

Következő

Oláh Gergő választása...

Ők Elvis Presley unokái

Ahogy idősödnek Elvis unokái úgy válik egyre élesebbé rajtuk legendás nagyapjuk vonásai.

Az unokák közül Riley a legismertebb, hiszen feltörekvő színésznőként már olyan filmekben játszott mint a Runaways - Rocker csajok, A jó orvos, Jack&Diane és a Magic Mike Matthew McConaughey és Canning Tatum oldalán. Bár Lisa Marie Presley és Danny Keough lányaként felnőtt 28 éves nőnek – akinek Michael Jackson volt az első, Nicolas Cage pedig a második mostohaapja – , akár a botrányaitól is hangos lehetne a sajtó, ő maga a született elegancia és visszafogottság. 

 

„Csendes ember vagyok, alig lehet észrevenni, kivéve a munkában. Ott hallatom a hangom” - nyilatkozta Riley, aki máig nem érti, miért olyan különleges az emberek számára, hogy Michael Jackson vitte suliba - ő ebben nőtt fel. – „A legjobban akkor gurulok dühbe, amikor azt kérdezik, milyen volt Elvis nagypapaként. Hiszen az ő idejében meg sem születtem” - mondta Riley. 

 

Az 1992-ben született, lánytestvérével ellentétben kimondottan visszahúzódó és titokzatos Benjamin Keough döbbenetesebben hasonlít a Királyra. Olyan aura veszi körbe a fiatalembert, amely édesanyjára is hatással van. – „Istenem, ott álltam a stúdióban, megjött ő, és hirtelen minden szem rászegeződött. Akkor azt mondtam, újra látom őt, Elvist” - mondta egy tévéinterjúban Lisa Marie Presley.    

 

Hogy milyen átélni az Elvis élményt, azt hamarosan a magyarok is megtapasztalhatják: 2018. június 6-án Budapestre érkezik a The Wonder of You koncert, ahol hatalmas kivetítőn „életre” kel a zenei géniusz. Szimfonikus zenekar kíséri majd Elvist, és özvegye, Priscilla Presley személyesen is megjelenik. 

Előző

Natalie Portman gyönyörű bőrének ti...

Következő

Oláh Gergő választása...

Kövess minket!