2018. Július 21. | Dániel, Daniella
Előző

Hollywood új üdvöskéje...

Következő

Az igazán finom grillezett pulyka...

Nagyot csalódott a Baywatch sztárja

Pamela Anderson

A milliomosok egyik kedvenc üdülőhelyén, a franciaországi St. Tropez-ban megnyitott La Table du Marche a vegán életstílust volt hivatott népszerűsíteni, mert Pamela Anderson nagy állatvédő.

 

Anderson most a weboldalán jelentette be, hogy a vállalkozás nem váltotta be a reményeit, ezért nem adja többé a nevét hozzá. „Borzasztóan csalódtam, mert ez elszalasztott lehetőség, de ezentúl is megtalálom majd a módját, hogy segítsek az állatokon és a rászoruló embereken” – írta Pamela. Azt nem részletezte, pontosan mi volt a csalódás oka, de arra utalt, hogy a személyzetet nem vették emberszámba az étteremben.

 

A színésznő hosszú ideje arra használja a Baywatch sztárjaként szerzett hírnevét, hogy szót emeljen az állatok érdekében. Tevékenységéért a nemzetközi állatvédő szövetség, a PETA tavaly az év példaképének választotta.

 

Pamela jelenleg a Baywatch nagyszabású moziváltozatában látható Dwayne Johnson, Zac Efron és Priyanka Chopra oldalán, de nem maradt ki a legendás sorozat másik nagy sztárja, David Hasselhoff sem. (A Baywatch már látható a hazai mozikban)

 

Előző

Hollywood új üdvöskéje...

Következő

Az igazán finom grillezett pulyka...

Kövess minket!