2018. Április 20. | Tivadar
Előző

Háromszor is megalázták Scarlett Joha...

Következő

Szokatlan keresztanyaság...

Gyerekeitől tart Nicole Kidman

A népszerű színésznő gyermekei leginkább az öltözékébe szoktak belekötni. A szupermodellnek is beillő színésznő mindig extravagáns külsőt ölt, amikor fel kell vonulnia a vörös szőnyegen, ezt pedig a gyerekei ki nem állhatják. „A legkevesebb, ha azt kapom, hogy mi a búbánat volt már megint rajtam – meséli Kidman. – Legutóbb nyolcéves lányom, Sunday Rose száján szaladt ki ez a megjegyzés, mert a színészkamara gáláján egy Gucci-kreációt viseltem, amelynek az volt a különlegessége, hogy mindkét vállamon egy stilizált papagáj ült. A kisebbik lányom, Faith Margareth is alig jutott szóhoz, mert nem értette, miért jövök ezekkel a papagájokkal, ha köztudottan ódzkodom a repdeső kismadaraktól. Nehéz nekik elmagyarázni, hogy a divat külön világ, ahol más szabályok érvényesülnek, mint a hétköznapi életben.”

 

A színésznő a W magazinnak adott interjújában azt is elárulta, hogy majdnem férjhez ment Lenny Kravitzhoz, miután elvált Tom Cruise-tól. Az eljegyzést már meg is tartották a zenésszel, de aztán rájöttek, hogy túl sok dologban különböznek egymástól, ezért hosszú távon nem működne a kapcsolat.

 

Utánajártunk: Nicole Kidmant legközelebb a Csábítás című filmben láthatjuk. A történet az amerikai polgárháború idején játszódik. Egy sebesült északi katona (Colin Farrell) egy bentlakásos leányiskolában lábadozik, ahol a növendékek és nevelőik is megpróbálják kivetni rá a hálójukat. A filmet Sofia Coppola rendezte. A történetet egyébként egyszer már vászonra vitte a legendás akciófilm- és westernrendező Don Siegel, Clint Eastwoddal a főszerepben. Hazai bemutató: 2017. augusztus

Előző

Háromszor is megalázták Scarlett Joha...

Következő

Szokatlan keresztanyaság...

Kövess minket!