2018. Május 22. | Júlia, Rita
Előző

Sztár mamák...

Következő

Radics Gigi a Dal döntőjében...

Enrique Iglesias megbénította Havannát

Enrique Iglesias rajongóinak nem kell tovább várniuk: a sztár az elmúlt napokban még csak ízelítőket tett közzé a legújabb videójából, február végén viszont teljes egészében bemutatta a Kubában forgatott „Subeme La Radio” klipjét.

 

A forgatás három napjára gyakorlatilag megállt az élet a karibi ország fővárosában, a rajongók ellepték Havanna utcáit, hogy akár csak egy pillantást vethessenek kedvencükre. Ezekből a pillanatokból végül egy igazán energikus videó kerekedett ki, amely tele van színnel, élettel, mosolyokkal - és amelyben az énekes nem használt dublőrt, hanem még a legmagasabb épületekre is maga mászott fel. A friss nótában egyébként Enrique Iglesias mellett Descemer  Bueno, Zion és Lennox közreműködik; velük együtt pedig a végeredmény egy vidám, fogós, latin pop sláger lett.

 

„Miamiban nőttem fel, ahol rengeteg kubai barátom volt, és mindig is vonzott, hogy készítsünk egy klipet a szigeten” - mondta a forgatás hátteréről Enrique. „Úgy éreztem, ehhez most jött el a megfelelő pillanat, amiben csak megerősített a rendező, Alejandro Pérez is”. Itt kell megjegyezni, hogy Iglesias egyik legnépszerűbb klipjének, a Bailando-nak bizonyos jeleneteit ugyancsak Kubában rögzítették a kamerák.

 

„Nem volt más célunk ezzel a videóval, mint hogy örömet közvetítsünk, és Alejandro nagyszerűen megragadta azt a varázslatot, amiben ez alatt a pár nap alatt részünk volt” - tette még hozzá az énekes a havannai élményekről.

 

A Subeme La Radio az első új felvétel a hatalmas sikert hozó Duele El Corazon óta: a dal három Latin American Music Awards elismerést hozott Iglesias-nak, több mint 2 millió letöltést és 1 milliárd feletti streamet számlál, az összes latin-amerikai ország slágerlistáján az első helyig kúszott fel, Spanyolországban pedig minden rádiós, stream és letöltési rekordot megdöntött, ráadásul a 2016-os év legnépszerűbb dalának is megválasztották.

 

Előző

Sztár mamák...

Következő

Radics Gigi a Dal döntőjében...

Kövess minket!