2018. Június 21. | Alajos, Leila
Előző

Szokatlan keresztanyaság...

Következő

Vin Diesel és Zuckerberg, a két akció...

Csobot Adél apró kulisszatitkai

Istenes Bence és Csobot Adél

Gyengéd érintés, kedves szavak vagy egy apró figyelmesség? Mindenki másképp fejezi ki szeretetét, de egy biztos, adni és kapni is egyaránt fontos ahhoz, hogy jól érezzük magunkat. Csobot Adél megtalálta a boldogságot, a JOY Social Media Award versenyének #szerelmesvagyok kategória jelöltjeként pedig elárult néhány apró titkot is romantikus hétköznapjairól.

 

Csobot Adél és Istenes Bence fiatal, lendületes szülőként bizonyítják be, hogyan lehet egyszerre sikeres karriert és harmonikus családot építeni. Bár az ő mindennapjaikra is leginkább a pörgés jellemző, igyekeznek minél több közös programot csempészni életükbe, de apró figyelmességekkel is szívesen meglepik egymást a hétköznapokban.

 

„Nagyon szeretem azokat a napokat, amikor én készíthetem el Bence reggeli kávéját, mert ez azt jelenti, hogy közösen kezdhetjük a napot.” – árulta el Adél, aki azt is elmondta, kapcsolatukban a rövid, de közös pillanatok megélése is nagyon fontos számukra. „Bence annak ellenére, hogy imád bohóckodni, igazán figyelmes tud lenni és a meglepetések terén sem kell félteni. Az egyik szülinapomon például egy vidéki fellépés közben a színpadon köszöntött fel több száz ember előtt” – emlékezett vissza Adél.

 

Előző

Szokatlan keresztanyaság...

Következő

Vin Diesel és Zuckerberg, a két akció...

Kövess minket!