2019. Március 24. | Gábor, Karina
Előző

Megosztom… Mező Misi, zenész, zenesz...

Következő

Megosztom… Palya Bea, énekesnő...

Megosztom...Laky Zsuzsi, Európa szépe, modell

Laky Zsuzsi

Kérdéseink válaszadója ezúttal Laky Zsuzsi, aki szépségével egész Európát elkápráztatta. A közelmúltban, kétgyermekes anyukaként, visszatért a kifutók világába.

 

- Melyik volt hivatása legemlékezetesebb pillanata?

 

- A legemlékezetesebb, legfontosabb pillanatok a gyermekeink születésén túl talán az Európa szépévé választás volt, bár össze sem lehet hasonlítani a kettőt.

 

- Mennyire határozta meg későbbi párkapcsolatát az első szerelem?

 

Szerintem egyáltalán nem. Ismerik is egymást a férjemmel, de igazából teljesen különböző karakterek! Nem volt sok barátom, Guszti ismeri mindet, és van, amelyikkel jóban is van. Nekem ez bármennyire furcsán hangzik, de nagyon fontos!

 

- Magyarországon kívül hol élne a legszívesebben?

 

- Nagyon szeretem Magyarországot és semmi esetre sem szeretnék más országban élni. Talán csak annyit, hogy ha lehet, a fővároson kívül! Bárhova mentem, bármilyen luxusban volt részem mindenhonnan haza akartam jönni egy hét után. Nekem Kanizsa, a szüleim háza a világ közepe! 

 

- Mennyire befolyásolta környezete a pályaválasztásban, volt olyan híresség, vagy példakép, aki motiválta?

 

- Nem, igazából nem volt ilyen ember, sem olthatatlan vágy a szereplésre. Az életemet, nevezzük karriernek, a legtöbbször rajtam kívülálló okok alakították, és azt kell, hogy mondjam szerencsésen. Hálás is vagyok mindenért! 

 

- Melyik a kedvenc könyve és miért?

 

-  Waris Dirie - Cathleen Miller: A sivatag virága című könyve, amely egy világhírű topmodellről – Waris Dirie – szól, aki Szomáliában borzalmakat élt át, de határtalan akaraterővel és némi szerencsével ki tudott törni. Megrázó, de mégis nagyon szép könyv.

 

 - Mit gondol a személyiségéről, milyennek tartja magát?

- Hogy milyennek gondolom magam, erre elég nehéz jól válaszolnom. A közvetlen környezetem szerint visszafogottabb vagyok a kelleténél. Szerény, csendesnek ugyan nem mindig csendes, de ezzel együtt békeszerető, kiegyensúlyozott családanya.

 

- Mi az, amitől a legjobban retteg?

 

 - Rettegni nem rettegek semmitől, nincsenek félelmeim, sőt újabban még annyi sincs, mint amennyi korábban volt. Minden rendben lesz érzésem szerint, és tudom, hogy, ami még nincs, idővel az is a helyére kerül. 

 

- Mennyire teljesültek be gyermekkori álmai?

 

- Minden álmom teljesült! Szerető családban élünk, egészségesek vagyunk és semmiben sem szenvedünk hiányt. Amiből esetleg még el tudnék képzelni jobbat, azért meg is teszünk majd mindent, mi együtt.

 

- Mi a véleménye az adományvonalakról és azok hatékonyságáról, lépett már fel jótékonysági eseményen?

 

 - Léptem fel hasonló rendezvényeken. Ezzel együtt általában nem vagyok túl jó véleménnyel ezekről. Sokszor azt látom, hogy nem jutnak el a támogatások oda, ahova kellene. Mi a magunk szintjén próbáltunk, próbálunk segíteni, lehetőleg a körülöttünk élőknek, barátoknak, jó ismerősöknek. Van ott is gond elég sajnos.

 

- Ön szerint a hiúság pozitív vagy negatív tulajdonság, mennyire tartja magát hiú embernek?

 

- A hiúság számomra negatív felhanggal bír. A mi szakmánkra pedig sajnos jellemző, sőt talán a világra is egyre inkább a magamutogatás, a zavaros önkép, időnként jelentősen túlgondolva. Sosem szerettem, éltem jól meg az ismertséget, azt, hogy mindig csak a szépségemért dicsértek, pedig van más olyan emberi tulajdonságom, ami érzésem szerint túlmutat a szépségen.  

 

- Mi az, amire a legbüszkébb?

 

- A családomra, a két lányomra, a kis vidéki életünkre! Semmi más nem foglalkoztat jelenleg, és ez fontosabb és mindennél több mint, ami eddig megtörtént velem!

 

- Mi volt élete legnagyobb csalódása?

 

- Szerencsére engem a hatalmas csalódások elkerültek. Ebben a mai felszínes, teljesen elanyagiasodott világunkban azonban és is csalódtam emberekben. De ma már van annyi tapasztalatom, hogy a „rossz” emberek sem igazán tudnak meglepni.

 

- Mit gondol a most oly divatos diétákról, ön hogyan étkezik?

 

- Az igazság mindig valahol középen van, én több diétában találtam számomra jól használható elemeket. Azt gondolom, hogy egy jó diéta minden esetben személyre szabott. Sok mindentől függ, akár a genetikától, a vércsoporttól, az életkortól. Senki sem birtokolja az igazság kulcsát, azért adott estben érdemes több módszert megismerni, és jól megválasztani a saját étkezésünket. Mindig érzésre döntök, amely még az évszakokkal is folyamatosan változik. Nálam ez működik, de véletlen se próbálnám ráerőltetni másra! 

 

Előző

Megosztom… Mező Misi, zenész, zenesz...

Következő

Megosztom… Palya Bea, énekesnő...

Kövess minket!