2019. Január 17. | Antal, Antónia
Előző

Tévhitek helyett tények...

Következő

Válassz jól dezodort...

Új illathoz új gentleman dukál

Aaron Taylor-Johnson

Az új gentleman Aaron Taylor – Johnson. Korunk dandyje, akinek csábító karizmája és természetes eleganciája magával ragadó. A Sam Tayor Johnson által rendezett reklámfilm főhőse, a költői Givenchy férfi, aki egy igazi, a világra nyitott, független egyéniség. A neves brit fotós, filmes, producer, a 2009-ben rendezett „Fiatal évek” című film forgatásán dolgozott együtt először Aaron Taylor - Johnsonnal. A rendező nevéhez fűződik a 2015-ös, „A Szürke ötven árnyalata” című film is. Legutóbbi alkotása a Netflixen 2017. június 30-án előzetesen bemutatott „Gypsy”, Naomi Watts főszereplésével.

 

Sam és Aaron Taylor Johnson külön-külön is csodálatosak, de együtt tehetségük és személyiségük egy különös szinergiát alkot, aminek eredményeként még nagyszerűbb produkciók születnek. Ilyen az új Gentleman illat, fekete-fehér reklámfilmje, ami az éjszaka közepén egy vidéki majorságba repít bennünket.

 

Az éjszaka csendjében egy közeli szökőkút csobogását és egy már épp a vége felé közeledő ünnepség halk moraját halljuk. Az utolsó vendégek ernyedten beszélgetnek, néhányan még kártyáznak, de valami hiányzik, egy szikra.

 

És ez a szikra nem más, mint az Aaron Taylor Johnson által megformált, nemtörődöm dandy, aki egy kis gypsohilia, rezgő virággal a kezében tűnik fel a vásznon. Egy karosszékből felállva, kezében egy kismacskát símogatva feltesz egy vinil lemezt a lemezjátszóra és elkezd táncolni,  A+ amerikai rapper Enjoy Yourself című számára. Minden szem rászegeződik. Egy félmeztelen férfi lép a táncba, akit az amerikai táncos színész, Aaron Doucette alakít.

 

Egy a manöken, Elizabeth Salt által megformált fiatal lány is csatlakozik hozzájuk, és a trio az ünnepi asztalra ugorva ördögi táncba kezd. A lendületes tánc a szabadban folytatódik, ahol már látjuk a felkelő nap gyengéd sugarait. Aaron Taylor Johnson igazi úriemberként, a  félmeztelen táncos vállára teríti a felöltőjét, a kis rezgő virágot pedig a lány felé nyújtja. A két fiatalt a szökőkútig hajtja a tánc, már majdnem átölelik egymást, mikor lelassul a zene ritmusa, a férfi hírtelen megfogja a virágot és hagyja, hogy a lány a medencébe lökje. A férfi a vízben lebeg és felszabadultan mosolyog.

Előző

Tévhitek helyett tények...

Következő

Válassz jól dezodort...

Kövess minket!