2019. Március 24. | Gábor, Karina
Előző

Intenzív rácfeltöltő arcápoló...

Következő

Tévhitek helyett tények...

Sikerre ítélve

 Lou de Laâge
A Givenchy Parfums ismét egy különleges hölgyet, egy kiváló fiatal színésznőt nyert meg márkája arcának. Az Irrésistible illatvonal reklámjaiban 2018-tól  Lou de Laâge francia színésznő tekint majd ránk.

A Bordeux-ban született 27 éves színésznő pályáját modellként kezdte, de nagyon hamar a színház és a film világában találta magát. 2010-től tévés sorozatokban szerepelt, de az első igazi megmérettetés számára Frédéric Louf 18 Years Old and Rising című filmjében Gabriella szerepének megformálása volt.

Ezt követően dolgozott Daniéle Thomsonnal a Saint-Topezben történt című produkcióban, amelyet a Colcoa French Film Festivalon Los Angelesben is bemutattak. Ezt követte Duguay Jappeloup című filmje, ami meghozta a fiatal színésznő számára ez első komoly elismerést,  „A legígéretesebb fiatal színésznő” kategóriában César-díjra nevezték.

2014-ben Mélanie Laurent Breathe a című filmjében megformált karakteréért - amely a Cannes-i filmfesztiválon a Nemzetközi Kritikusok Hete program keretében mutatkozott be - megkapta második César jelölését, mint a legígéretesebb fiatal színésznő, valamint elnyerte a külföldi sajtó által odaítélt „Az év legígéretesebb fiatal színésznőjének” járó Lumière-díjat.

2015-ben Juliette Binoche mellett szerepelt Piero Messina The Wait című filmjében, amely a Velencei Nemzetközi Filmfesztivál és a Torontói Filmfesztivál hivatalos programjában mutatkozott be.

Karrierje változatlanul sikerek mentén halad. Színpadi szerepek megformálása mellett mini tévés sorozatokban és filmekben egyaránt szerepel. 2016-ban egy újabb elismerésben részesült, neki ítélték a Romy Schneider-díjat Anne Fontaine rendező filmjében Angus Dei megformálásáért. A film egyébként a Sundance Fesztiválon debütált és még ugyanabban az évben elnyerte az European Shooting Stars Award-et.

Arra a kérdésre, hogy miért őt választották a márka arcának, Romain Spitzer, a Givenchy Parfums vezérigazgatója mondatait idézzük: „Lou egy rendkívül tehetséges fiatal színésznő. Spontán és hiteles személyisége együtt jár a kecsességgel és a természetes bájjal. Lou valódi erőt sugároz, ami finom érzékenységével párosulva tökéletesen illeszkedik az Irrésistible vonalhoz. Örülünk, hogy együtt dolgozhatunk vele."
Előző

Intenzív rácfeltöltő arcápoló...

Következő

Tévhitek helyett tények...

Kövess minket!