2018. Május 24. | Eszter, Eliza
Előző

A női táskák titka…...

Következő

Álom frizurák...

Legyen időnk szépülni!

Egy nő életében olykor-olykor eljön a pillanat, amikor összecsapnak a hullámok a feje felett. Akinél nincs gyerek, ott a napok túlszervezése okozhat egy idő után káoszt, ahol pedig még a gyereket is be kell iktatni a rendszerbe, ott is akadhatnak napok, amikor azt érezzük, nem bírjuk tovább! Az „ebédidőben” elvégzendő kozmatikai kezelésekről Dr. Parrák Zita, orvos-esztétikai specialistát kérdeztük. 

 

„A „nincs időm semmire” érzés borzasztó állapot, amire általában még az élet is dob egy-két nem várt helyzetet. Mindeközben pedig nem csak a munkahelyen, hanem otthon, és a háztartásban is helyt kell állnunk. Hogy enyhítsünk a helyzeten és gyűjtsünk egy kis energiát, belénk nyilal a „jó lenne egy masszázs, vagy egy kis kényeztetés valamelyik szépségszalonban” érzés, de a szabad idő még mindig hiányzik hozzá!

 

Azonban nem minden kezeléshez kell kivenni szabadságot! Vannak különböző lehetőségek, amikor akár ebédidőben is szusszanhatunk egy kicsit és töltődhetünk testileg-lelkileg egyaránt! Ha már nem tudunk házilag megbirkózni szemöldök vagy homlokráncainkkal, netán több szarkaláb van a szemünk környékén, mint amennyit szeretnénk, akkor sem kell kétségbe esni! A 15-20 perc alatt elvégezhető botox kezelés látványos és egyben fájdalommentes módszer. A botox hatása 10-14 nap alatt teljesedik ki, melynek segítségével a felületesebb ráncok csaknem teljesen megszűnnek, a mélyebbek pedig látványosan sekélyebbé válnak.

 

A népszerű és széles körben alkalmazott eljárás kiváló lehetőség a sokkal drágább plasztikai sebészeti beavatkozásoknál és ha nyitott szemmel járunk, olykor akciós áron is felfrissíthetjük arcunkat. A fiatalabb, kisimultabb arc magabiztosságot ad, a magabiztosság az élet minden területén sikerrel párosul, a siker pedig közelebb visz álmaink és céljaink megvalósításához!

Szintén ebédidőben elvégezhető a hyaluronsavas arcfeltöltés, aminek a lényege, hogy a teljes arcra fókuszál és nem a részletekre. Nem egy-egy ráncra, hanem az egész arc fiatalos volumenének visszaállítására koncentrál. Ami az idők során „elveszett”, azt pótoljuk hyaluronsavval.  A kezelés előnye, hogy nem fáj a hatóanyag beinjektálása, és 4-6 szúrással az egész orca feltölthető.

 

Ha ezeket a kezeléseket már kipróbáltuk vagy esetleg valamiért nem szimpatikusak, akkor a bioszálas kontúrozás is egy idő hatékony módszer! Ez a legújabb és legjobb műtét nélküli eljárás a megereszkedett bőr helyreállítására. A kezelés során a bőr meghatározott rétegébe hajszálvékony, bőrbarát, steril szálakat szúrnak, amelyek stimulálják a kollagén termelődését, felgyorsítják a helyi mikrokeringést, aktiválják a helyreállító folyamatokat. Az eljárás egyszerű és kevés fájdalommal jár. ” – fejezte be Dr. Parrák Zita.

 

Bárhogy is van, most már nincs kifogás, hogy „nincs időm magamra”, hiszen fél óra alatt arcunk teljesen kicserélhető! Nyoma sem lesz fáradtságnak, álmatlan éjszakáknak és a szarka lábaknak is búcsút mondhatunk, de nem csak az ebédidőre!

 

Előző

A női táskák titka…...

Következő

Álom frizurák...

Kövess minket!