2017. December 18. | Auguszta
Előző

A Rimmel új nagykövete...

Következő

Csábító illatok...

Látványos bőrfiatalítás

Magas ára ellenére egyre népszerűbb a lézeres arcfiatalítás egyik legintenzívebb anti-ageing kezelése, mely egy speciális lézertechnológiának a CW lézernek köszönhető. A technológiáról Bob Csilla, lézeres anti-aging specialistát kérdeztük. 

 

A lézeres bőrfiatalítás, arcfiatalítás egyre népszerűbb a világon, főként a hollywoodi sztárok körében hódít, mert látványos bőrfiatalítás, bőrfeszesítés, facelifting érhető el a lézeres kúrával. Nem utolsó sorban intenzív öregedési folyamatokat lassító hatásával, már a fiatal korosztály is áldoz ilyen kezelésekre, megelőzve bőrének gyors ráncosodását. A rendkívül népszerű, szike nélküli természetes beavatkozásnak Magyarországon is jelentős rajongótábora van, köztük olyan sztárokat is megtalálunk, mint Sáfár Mónikát, vagy Koós Rékát. 

„Ma már Magyarországon is elérhetőek a CW LASER technológia által nyújtott extra hatékony esztétikai beavatkozások. Magas ára ellenére, nemcsak az érett korosztály, hanem a fiatal hölgyek körében is egyre népszerűbb a tűszúrás nélküli, fájdalommentes bőrfeszesítés. A CW LASER technológia, az anti-aging kezelések területén nyújt rendkívül eredményes és természetes megoldást, kifejezetten a mély ránckezelésekre. A lézeregység diódái, fókuszált lézerbesugárzást képesek lehetővé tenni, speciális területeken, nagy teljesítménnyel, intenzív hatásfokkal, állandó hullámhossztartománnyal” – magyarázza Csilla, majd hozzáteszi: „A kezelés eredményei gyorsak, szembetűnőek és tartósak. A CW LASER méltó ellenfele lett a legkomplexebb lézerkezelési eljárásoknak, sőt rendkívülisége mellett szól az is, hogy kezelései relatíve fájdalommentesek.

 

Ezek a kezelések azoknak ajánlottak, akik látványos eredményt szeretnének elérni tű és szike nélkül. „A kezelések magasabb árát az egyedülálló tripleXhyaluronsav mennyisége és kiváló minősége magyarázza. Egy-egy CW LASER kezelés során akár 15-25ml hatóanyag koncentrátumot is betöltünk a bőrbe. Ez az anyagmennyiség a készülék egyedülálló technológiája folytán a bőr irharétegébe ágyazódik be, alábélelve a bőrt, kitöltve tartósan a ráncokat.

 

Igen jó alternatívája a hyaluronsavas ráncfeltöltésnek, azok számára, akik nem hajlandóak alá vetni magukat tűs kezeléseknek, illetve azok számára is egyedülálló lehetőséget nyújt, akik egy-egy ránc betöltést vagy botoxot már elvégeztettek, de arcuk többi részén nem alkalmazhatóak az invazív, vagyis tűszúrásos beavatkozások.

 

A CW LASER kezelések kapcsán mindig a teljes arcbőr alá kell bejuttatni a nagy mennyiségű tripleX hyaluronsavat, nem csak lokálisan egyes ráncok, mélyedések alá. A CW hideglézer a német csúcstechnikai fejlesztés eredményeként, egyedülállóan hatékony hyaluronos bőrfeltöltést, arcfiatalítást, anti-aginget, bőrfeszesítést tesz lehetővé a biológiailag aktív, gyorsfelszívódású, magas koncentrátumú, vegyszermentes hatóanyagokkal. A CW lézeres kezelés hosszú időn keresztül a bőr megfiatalodását eredményezi mellékhatások nélkül. A kezelés biztonságos és rendkívül hatékony, expressz hatású feszesítést tesz lehetővé, melynek eredményei már egy kezelés alkalmával is rendkívül látványosak, ezt a tulajdonságát is nagyra értékelik a hazai sztárok.


Sáfár Mónika és Koós Réka azért is esküszik a CW hideglézeres eljárásra, mert az serkenti a kezelt bőrfelület szöveteinek az újjáépítését, elősegíti a ráncok csökkentését, javítja a bőrtónust és textúrát. A CW LASER – készülékkel végzett professzionális kezelések közé tartoznak a szemkörnyéki és szájkörnyéki ráncok gyors és intenzív kezelése, a szemöldök közti mély barázda kezelése, a mell közötti ráncok kezelése, valamint a kézfej fiatalítás” – hívja fel a figyelmet Bob Csilla, aki arra is rámutat, hogy a módszer a férfiak számára is ideális kezelés lehet.

Előző

A Rimmel új nagykövete...

Következő

Csábító illatok...

Kövess minket!