2019. Március 20. | Klaudia,
Előző

Háromszor is megalázták Scarlett Joha...

Következő

A női táskák titka…...

Egy új úr a Givenchy-nél

Aaron Taylor-Johnson

A Givenchy Parfums bejelentette együttműködését Aaron Taylor-Johnson angol színésszel, aki augusztustól a az ikonikus férfi illat, a Gentleman új arca lesz.

 

Givenchy eredetileg 1975-ben mutatta be az úriember fogalmát, amikor alapítója, Hubert de Givenchy férfias eleganciát társított az erdei illatú Gentlemanhez. A világ minden táján 2013-tól forgalmazott Gentleman Only-nak pedig sikerült elérnie, hogy Givenchy kapcsolatba léphessen a modern úriemberrel - egy globális, rokonszenves, sármos és humoros egyénnel, aki nem felejtette el az értékeket, és nem félt aggódni a kinézete és az érzelmei miatt. Az ausztrál színész, Simon Baker tökéletesen képviselte ezt az irányvonalat.

 

Az új kampányban már Aaron Taylor-Johnsont láthatjuk. A 26 éves sztár sikere egyre növekszik, stílusérzéke remek. Talán ez utóbbinak köszönheti, hogy 2015-ben a GQ legjobban öltözött brit férfinek kiáltotta ki. A színész gyakran visel izgalmas streetwear-inspirált darabokat, amelyek egy nyugodt, mégis kifinomult kinézetet közvetítenek viselőjéről, s amelyek remekül állnak Aaronnak.

 

Romain Spitzer, a Givenchy Parfums vezérigazgatója elmondta: „Aaron egy merész művész, egy tehetséges színész, gondoskodó és karizmatikus személyiséggel. Egy olyan művész, akit sokan szeretnek. Örülünk, hogy ő lesz a Gentleman új ikonikus arca. Tud táncolni, énekelni, vicces, erőteljes. Olyan energiával rendelkezik, amellyel hatni tud a közönségre. Számomra személyisége az elegancia, a nagylelkűség és a szingularitás keveréke.” A vezérigazgató hozzátette még „Nyilvánvalóan szándékunkban áll újra energetizálni a márkát, erre kiváló alkalom számunkra az új arc. Aaron szerepeltetése reklámkampányunkban lehetőség, hogy megérintsünk egy új, fiatalabb közönséget, bevonva a színész rajongótáborát. Nagyon sok generációt érintünk, s váltás arra is lehetőséget nyújt, hogy a fogyasztók újra felfedezzék a márkát, egy új, kicsit szabadabb és egy kicsit bátrabb szemszögből”

 

 

NÉVJEGY

Aaron Taylor-Johnson több tévés sorozatban szerepelt, mozifilmjeiben olyan ikonikus személyeket formált meg, mint a Fiatal évek című filmben John Lennont, vagy az Anna Kareninában Vronsky-t, a Londoni csapásban Charie Chaplint. Mindemellett a rendezők szívesen osztanak rá akció filmekben is szerepet, így láthattuk a Godzillában, illetve a Kick-Ass-ban. Az elismerések sem maradtak el, John Lennon megformálásáért BAFTA-ra jelölték, miközben több független díjat is nyert ezért az alakításáért, 2017-ben pedig Golden Gold díj vihetett haza. A színész következő filmjét, a The Wall-t májusban mutatják be.   

 

Fotó: Amanda Demme

Előző

Háromszor is megalázták Scarlett Joha...

Következő

A női táskák titka…...

Kövess minket!