2019. Március 20. | Klaudia,
Előző

Legyen időnk szépülni!...

Következő

Extrém, élénk színű körmök...

Álom frizurák

Dancsó Erikának sikerült az, ami a legtöbb mesterfodrásznak csak álom marad. Első magyarként képviselheti hazánkat február 12-én Párizsban, a Louvre dísztermében megrendezésre kerülő Haute Coiffure France (HCF Trophy) nemzetközi fodrászversenyen.

 

A szakma elitjét összefogó csúcsrendezvényen a legújabb divatnak megfelelő frizurák kerülnek bemutatásra. Dancsó Erika másodszor részesül ekkora szakmai elismerésben, ugyanis a tavalyi versenyen szintén sikerült bekerülnie a legjobb 10 mesterfodrász közé.

 

Dancsó Erika 17 éves kora óta dolgozik fodrászként, 22 évesen szerezte meg mesteri fokozatát. ,,Nagyon fontos számomra a maximális kiszolgálás, ezért folyamatosan képzem magam, hogy mindig elsők közt sajátíthassam el a legújabb technikákat és ismerjem meg a legújabb trendeket.”

 

Tanulmányi utakon vett részt Franciaországban, Olaszországban, és 2012-ben bekerült a L’oréal Akadémia oktató fodrászai közé. A fodrász szakma művészeti vonalának jeles képviselőjeként fotózásokon, hajshow-kon, kiállításokon vesz részt, valamint saját rendezvényeket is szervez. A tavalyi évben elért eredmények ösztönzik arra, hogy idén még tovább öregbítse a magyar fodrász szakma hírnevét.

 

A magyar versenyző a Franciaországban látott új fodrász technikákat szeretné hazánkban is viszontlátni. Ezért a fiatal magyar tehetségek támogatására – Atelier vándor kupa – néven különdíjat alapított, amit minden évben a legígéretesebb fodrásztehetség kap meg. A tavalyi évben megrendezésre kerülő Atelier hajshow keretein belül két fiatal tehetség már át is vehette ily módon munkája elismerését.

 

Előző

Legyen időnk szépülni!...

Következő

Extrém, élénk színű körmök...

Kövess minket!