2018. Július 23. | Lenke
Előző

Egy új úr a Givenchy-nél...

Következő

Legyen időnk szépülni!...

A női táskák titka…

A női táskák tartalmáról legendák szólnak, sokan kritizálják például azzal a hölgyeket, hogy fölöslegesen cipelnek hatalmas, súlyos batyukat mindenhova. Szerintünk viszont fel kell készülni a váratlan helyzetekre és a mindennapok során is hasznos kiegészítőkkel kell felszerelni táskánkat. Lássuk mik ezek!

 

Sokak fantáziáját beindítja egy női táska: kutatások zajlanak azzal kapcsolatban, hogy mekkora az átlagos súlya, mennyi értéket cipel benne nap mint nap a „gyengébbik” nem és még arról is felröppentek hírek, hogy pszichológusok elemezték, mit árul el a tulajdonosáról a táskája. Mivel manapság a hölgyek folyamatosan úton vannak és csak kevés időt töltenek otthon, érdemes gondolniuk a vészhelyzetekre is. Nézzük néhány dolgot, főként szépészeti eszközöket, amit mindenképp tartanunk kell a táskánkban, hogy minden eshetőségre fel legyünk készülve.

 

Tükröm, zsebtükröm mondd meg nékem…

A tükörnek egyértelműen van helye a női táskában. Nélkülözhetetlen egy gyors szemfestésnél, vagy hajigazításnál. Egy kis zsebtükör segítségével diszkréten és gyorsan fel tudjuk frissíteni megjelenésünket akár egy meeting előtt is, így sokkal magabiztosabban tudunk majd belevágni.

 

Kézkrém, minden időben

Sokan csak télen gondolnak rá, de az év többi szakaszában is figyelnünk kell a bőrünk hidratálására. A kézkrém ezért mindenféleképpen a táska alapfelszerelései közé tartozik.  A CD homoktöviskivonatot tartalmazó krémje minden időben megváltást jelent a bőrnek.

 

A multifunkciós nedves törlőkendő

A nedves törlőkendőknek sok élethelyzetben hasznát lehet venni, nem csak akkor jönnek jól, ha a sminkedet szeretnénk letörölni, hanem például akkor is, amikor utazás közben szeretnénk felfrissülni, de nincs lehetőség kezet mosni. Mivel a kínálat elég nagy és az arcbőr igényeinek megfelelőt kell találni, szánjunk időt a kiválasztására. A különböző extra alapanyagoknak köszönhetően, például a B5 vitaminnak, a bőr hidratálttá és regenerálttá válik azonnal.

 

Körmös balesetekre

Bárkivel előfordulhat, hogy beszakad a körme vagy lekopott a körömlakja és egész napos kellemetlenséget okozott, hogy nem tudta rendbe tenni? A baj gyorsan megtörténik, viszont ugyanilyen gyorsan lehet orvosolni is, már ha helyet szorítunk a táskánkban egy körömreszelő, körömvágó olló és körömlakk hármasnak.

 

Rúzs mindenekfelett

 

Egy szép ajak a női nem éke, amit még szebbé, hangsúlyozottabbá tehetjük a különböző árnyalatú rúzsokkal. Akinek ez nem adatot meg, az se keseredjen el, mert egy jól megválasztott, megfelelő színű rúzzsal korrigálhatja azt, amit a természet nem adott meg. Ezért nem maradhat ki retikülünkből a rúzs. 

 

És végül, ne szakadjunk el a világtól!

Állandóan kapcsolatban vagyunk, legyen szó akár a családunkkal, a munkatársainkkal való kapcsolattartásról vagy egyszerűen a tájékozódásról, hírek olvasásáról, a telefonunkra szükségünk van. Szóval nem árt egy a hordozható akkumulátorral készülni a vészhelyzetekre. Ne feleddjük: könnyen díszíthetjük is ezt az eszközünket, digitális nyomtatással vagy matricákkal még személyesebbé tehetjük ezt a hasznos kiegészítőt.

Előző

Egy új úr a Givenchy-nél...

Következő

Legyen időnk szépülni!...

Kövess minket!