2017. December 13. | Luca, Otília
Előző

Egy csepp romantika...

Következő

A kifinomult úriember illata...

Bájos elegancia luxus üvegcsében

Egy jól megválasztott parfüm mesebeli aurát von körénk, amely azonnal feledhetetlenné teszi az első találkozást. Ilyen az Artistry új, elbűvölően elegáns illatkompozíciója, a Flora Chic, mely a kecsességet testesíti meg.

 

A márka új, prémiumkategóriás parfümje maga a könnyed elegancia. A Flora Chic különleges, virágos kompozícióját a világ legkeresettebb illatait tervező 250 éves Givaudan parfümház készítette. Az exkluzív illatot a legendás párizsi Jardin de Bagatelle kert inspirálta, ahol rózsák ezrei teszik varázslatossá a levegőt: az illat a nőies, virágos jegyek és a citrusos frissesség elbűvölő keveréke.

 

Fő összetevői:

Francia klementin, a parfüm első akkordja, pezsgő citrusosságot ad az illatnak.

Bulgáriai rózsa a középső jegy, mely később bontakozik ki, az illat szíve, puha és édes hatást kelt.

Madagaszkári Ylang Ylang a Flora Chic alapja, egzotikus és relaxáló.

 

Csomagolás:

A márka új illatát az időtlen eleganciát sugárzó, magabiztos nőről nevezték el, aki bájával mindenkit elvarázsol. Ez a könnyed elegancia ölt testet a parfüm csomagolásában is. Az illat stílusos, kézműves rózsaszínű üvegben érkezik: kupakját egy mesés budoár fésülködőasztalának széke ihlette, a selyemszalag a nőies részletek, az elegancia képviselője, míg a fémes aranyszín és a rózsaszín kombinációja a luxust és a feminin jegyeket testesíti meg.

 

Az illat hosszan tartó EDP változatban kapható, garantálja az egész napon át tartó el bűvölő illatot, mely varázslatos burokként lengi körbe viselőjét!

Ár: 24.000 Ft (50ml)

 

TIPP:

– A tökéletes illatélményhez permetezzük a parfümöt egy, vagy két pulzuspontra! (Pl.: tarkó, a könyök belső hajlata, csuklók, kulcscsont, térdhajlat, fülek mögötti terület.)

– Fontos, hogy ne dörzsöljük a bőrünkbe, mert ezzel „összetörjük” a parfümöt és megváltozik az illata!

Előző

Egy csepp romantika...

Következő

A kifinomult úriember illata...

Kövess minket!