2018. Július 18. | Frigyes
Előző

Húzd meg a vonalat...

Következő

A színek hatalma...

Romantika és csillogás

A tavasz a megújulásról, a változásról szól: az Artistry új sminkkollekciójával ragyogva léphetünk át az új szezonba. Az új termékek bármelyike nagyszerű meglepetés lehet Valentin-napra is! A kollekció újdonságairól Rick DiCecca, az  Artistry sminkmestere avatja be olvasóinkat.

 

„A Modern Icon limitált kollekció finom pasztellekkel és egy leheletnyi csillogással teszi különlegessé tavaszi sminkünket, emellett profi segítséget nyújt a természetes, mégis tökéletes szemöldök kialakításához. Karakteres stílus és az extra csillogás: az új szezon meghatározó trendjei” – emelte ki Rick DiCecca. „A kollekció vibráló, fényes árnyalataival igazán üde, friss megjelenést érhetünk el a hétköznapokban is”- tette hozzá.

 

„Az Artistry Modern Icon kollekció hat újdonságával könnyedén elkészíthetjük friss tavaszi sminkünket. A kollekció két gyönyörű szájfényt, egy bőrkiemelő báziskrémet, két csillám szemhéjpúder duót és egy szemöldök palettát tartalmaz. A mesés árnyalatok, finom textúrák és könnyen használható termékek segítségével egyszerűen varázsolhatjuk romantikussá és mégis karakteressé megjelenésünket. Játsszunk bátran a színekkel: a Modern Icon kollekció finom árnyalataival számtalan kombinációt kipróbálhatunk!” – mondta a sminkmester, majd kitért az egyes termékek használatára is.

 

„Egy csepp csillogás az ajkakra: az Artistry Signature Color™ Szájfény különleges gél formulája csodás árnyalatot és fényt ad az ajkaknak, miközben ápoló összetevőivel gondoskodik a kellő hidratáltságról is.

 

Extra ragyogás az arcnak: az Artistry Signature Color™ bőrkiemelő báziskrém segítségével még sugárzóbbá tehetjük bőrünket. Ez a speciális formula önmagában, vagy alapozóval elkeverve is használható. Ha strobing technikával dolgozunk, a bázist használjuk az arc legfényesebb pontjain: az arccsonton, az orrnyergen, a szemöldökcsont alatt, a szemzugban és az ajkak fölött.  

 

Akár önmagában, akár más szemhéjfestékkel együtt használjuk, tekintetünket még ragyogóbbá varázsolhatjuk az Artistry Signature Color™ Csillám Szemhéjpúder Duóval. A mesés árnyalatú, fényvisszaverő gyöngyőrlemény keverék egyszerre emeli ki és ad extra fényt szemünknek.

 

Az egyedülálló Artistry Signature Color™ Szemöldök palettában mindent megtalálunk, amire a hangsúlyos és tökéletes szemöldök kialakításához szükség lehet akár otthon, akár útközben. A szett két szemöldökport, egy waxot, egy szemöldökcsipeszt, egy ferdén vágott ecsetet és egy szemöldökformázó kefét tartalmaz. ” – fejezte be Rick DiCecca az ismertetést.

 

Előző

Húzd meg a vonalat...

Következő

A színek hatalma...

Kövess minket!