2019. Február 19. | Zsuzsanna
Előző

Írjuk át a szabályokat!...

Következő

Formázd újra!...

Ragyogj, akár a sztárok

Legyen az ősz még csillogóbb: bontakozz ki és ragyogj az Artistry új, limitált kollekciójával! Kövesd az idei őszi-téli trendeket és varázsolj el mindenkit a legújabb sminkekkel. Engedd, hogy az All-out Glam kollekció glamúros csillogást vigyen a hétköznapokba.

 

Légy szenvedélyesen drámai vagy akár visszafogottan elegáns: az új kollekcióval mindkét sminket könnyedén elkészítheted. Matt árnyalatoktól egészen a ragyogó színekig: minden adott a tökéletes megjelenéshez! Az új kollekció végre beavat a sztárok titkaiba, hogy velük együtt tündökölhess a mindennapokban is. Ragyogd be a teret és hozd ki magadból Hollywood csillogását.

 

ARTISTRY Signature Color kontúr paletta

Emeld ki szépséged! Sötéttel hangsúlyozd az arccsontot és az arcéleket, majd tegyél egy kevés világos púdert a szemed alatti területre! A kontúrozás a sztárok egyik fontos titka, nehogy kimaradj belőle. Ráadásul a palettával világosíthatsz és highlighterként is használhatod. Tedd még tökéletesebbé vonásaid!

Ár: 14 200 Ft

 

ARTISTRY Signature Color ajakrúzsok

Nem titok, a sztárok figyelnek a csábító ajkakra is. Az ARTISTRY Signature Color rúzsok négy színben teszik vonzóbbá a megjelenésed: piros, korall, fuchsia és rózsaszín árnyalatokban. Krémes, intenzív fedést biztosítanak, miközben ajkaidtól nem vonják el a nedvességet. A különleges kondicionáló összetételnek köszönhetően ugyanis 36%-kal jobban hidratálnak.

Ár: 7 800 Ft

 

ARTISTRY Signature Color Szemhéjpúder paletta

Egy különleges, sokoldalú szemhéjpaletta képes egyben drámai hatású szemek és visszafogottabb, finomabb megjelenés elérésére is. Pezsgő szín vagy ütős fekete? Két matt és két csillogó árnyalat áll készen arra, hogy felfedezd! Tartós smink, prizmás ragyogással és liqui-form technológiával.

Ár: 13 500 Ft


ARTISTRY Flora Chic golyós parfüm és szájfény duo

Az új ARTISTRY Flora Chic duo megadja Neked azt a kis pluszt, amire minden nőnek szüksége van. A Flora Chic parfüm modern virágillat és pezsgő citrusos jegyek lenyűgöző keverékével csábít. Méretének köszönhetően bárhova magaddal viheted, még a legkisebb táskádba is biztosan elfér. Az aprócska parfüm másik oldala egy szájfényt rejt, mellyel ajkaidnak is megadhatod a megérdemelt ragyogást. 

Ár: 10 400 Ft

 

Előző

Írjuk át a szabályokat!...

Következő

Formázd újra!...

Kövess minket!