2020. Szeptember 23. | Tekla, Líviusz
Előző

Zuhanyzás és borotválkozás egy lép...

Következő

Frissen és üdén, 30°C felett is....

Tippek a problémás bőr kezelésére

Sajnos a bőrproblémák nem csak a kamaszok életét nehezítik meg. Vannak, akiknek a száraz bőr, másoknak a zsíros, olajos, pattanásos bőr okoz gondot. Az ARTISTRY essentials hatékony és természetes összetevőivel, most erre ad megoldást.

 

TONIKKAL A TISZTA BŐRÉRT

Használjunk tonikot reggel és este! Ez tisztít és fertőtlenít is! Segíti az elhalt bőrsejtek eltávolítását, hámlaszt, csökkenti a pattanások súlyosságát és lehetővé teszi a bőr gyógyulását. Vessünk véget a pattanásoknak és a bőrhibáknak a Nutrilte acerola cseresznye kivonatot tartalmazó ARTISTRY essentials Pattanás elleni frissítő arctonikkal. Nem szárít, nem irritál és minden pattanásra hajlamos bőrnek megfelel.

Ár:6 600 Ft

 

HIDRATÁLJUNK!

Attól, hogy a bőr zsírosabb, ugyanúgy szüksége van a hidratálásra! Ilyen esetben viszont arra figyeljünk, hogy vizes bázisú krémet használjunk az arcunkra. Szüksége van a bőrnek a vitaminokra is! Ha nem hidratálunk, vízhiány alakulhat ki, a zsíros bőr ellenére. Ehhez előnyös  az ARTISTRY essentials olajmentes, könnyű ápolókrém, ami segíti a zsír szabályozását is.

Ár:8.500 Ft


MÉLYTISZTÍTÁS, A HOSSZAN TARTÓ EREDMÉNY ÉRDEKÉBEN

Figyeljük, hogy bőrünknek mire van szüksége! Igény szerint használjuk az illatmentes, ARTISTRY™ essentials Pattanás elleni zselés bőrápolóját, ami a varázsmogyoró, szalicilsavat és zöld tea együttes erejével bejut a bőr mélyebb rétegeibe, hogy szembe szálljon a pattanásokkal. Természetes eredetű, hatékony összetevői segítenek abban, hogy bőrünk újra szép és egészséges legyen.

Ár:7 400 Ft

 

+1 NE NYOMKODJUNK!

Tiszta kézzel se! Bízzuk profira, mert rossz technikával nem ki, hanem csak szétnyomjuk a bőr alatt összegyűlt szennyeződéseket és zsírt.

Előző

Zuhanyzás és borotválkozás egy lép...

Következő

Frissen és üdén, 30°C felett is....

Kövess minket!