2018. Október 16. | Gál
Előző

Aranyló luxus a bőrnek...

Következő

Luxusnyaralás a bőrnek...

Bőrfiatalítás mesterfokon

Az örök fiatalságra nem várhatunk, de sokat tehetünk az egészségtől sugárzó, fiatalos külsőért. A kor előrehaladtával bőrünk veszít rugalmasságából, de a megfelelő eszközökkel késleltethetjük az öregedés folyamatát. Mit tegyünk? A helyes táplálkozás és a rendszeres mozgás mellett figyeljünk a megfelelő hidratálásra, a napi rutin betartására és az extra ápolásra is. Az Artistry új maszkjával átprogramozhatjuk bőrünk jövőjét! 

 

Artistry Youth Xtend Átprogramozó maszk

Az ergonomikus kialakítású, két részből álló maszkkal bőrünk fiatalabb és rugalmasabb lesz. A maszk 3 különleges hatóanyaggal veszi fel a harcot az öregedés látható jeleivel szemben. A Lifesirt kivonat serkenti a bőr természetes fehérjetermelését, a bőrsejtek élettartamának meghosszabbításával lassítja az öregedést. Az Artistry Micro-X6 peptid fokozza a kollagén termelését, az afrikai majomkenyérfa gyümölcsének kivonata pedig segít a bőr állapotának javításában: nyugtat, fiatalít és táplál. A kétrészes kialakítással a tápanyagok még jobban fel tudnak szívódni.

Ár: 19 200 Ft (1 csomag/5 maszk)

 

Három rutin a fiatalos bőrért

- Mossuk meg arcunkat reggel és este tonikkal, majd hidratáljunk minden nap.

- Hetente kétszer radírozzuk le bőrünket, hogy ezzel is eltávolítsuk az elhalt hámsejteket. A radírozás abban is segít, hogy jobban beszívódjon majd a tápanyag a bőrbe.   

- Használjuk az Amway újraprogramozó maszkját heti egyszer, hogy lassítsuk az öregedést. A maszkkal látható eredményt érhetünk el! Feszesebb, ragyogóbb és hidratáltabb lesz a bőrünk.

Előző

Aranyló luxus a bőrnek...

Következő

Luxusnyaralás a bőrnek...

Kövess minket!