2019. Február 19. | Zsuzsanna
Előző

Karácsonyi ajándék tippek 3....

Következő

Bőrfiatalítás mesterfokon...

Aranyló luxus a bőrnek

Idővel bőrünk veszít rugalmasságából, a stressz, a kevés alvás és a környezeti hatások pedig felerősítik az öregedés folyamatát. Az Artistry legújabb felfedezésével most akár 15 évvel is visszatekerheted az idő kerekét! Az áttörést jelentő technológia fokozza a bőr vitalitását és 68-szorosára növeli a bőr energiaindexét. Az Artistry Supreme LX termékcsaládjával végre megérkezett a luxus krémek új generációja: 24 karátos arannyal és természetes hatóanyagokkal kelti új életre bőrünket!

 

Felborult bioritmus

A fiatalos megjelenés most kényeztető luxussal párosul! Az Artistry Supreme LX krémekkel szinkronba hozható bőröd bioritmusa és felvehető a haot az öregedés jeleivel szemben. Bőrünk természetes ritmusa, hogy amíg nappal folyamatosan védi magát a környezeti hatásoktól és stressztől, éjjel regenerálódik és hidratálja magát. A fiatalos bőrben ez tökéletes szinkronban működik. A kevés alvás, a rohanó életünk, a sok utazás, a stressz, a környezet és az UV káros hatásai viszont könnyen felborítják ezt a rendszert.

 

Bőrünk nem képes regenerálódni és kiesik a megszokott ritmusából, ez pedig hatással van a ráncok megjelenésére és a bőr megereszkedésére is. A legújabb bőrsejt kutatás közvetlenül kapcsolja az öregedést a bőr természetes 24 órás bioritmusához és a bőr energiaszintjéhez is. A márka tudósai felfedezték, hogyan lehet újraszinkronizálni bőrünket.

 

Artistry Supreme LX regeneráló krém és szemkörnyékápoló

Az innovatív technológián alapuló termékek különleges összetevőkkel segítenek újraírni bőröd bioritmusát. Puhábbá, feszesebbé, ragyogóbbá varázsolnak, csökkentik a finom ráncokat és energiával töltenek fel. A Gardinia Grandiflora virág szárának sejtjei nem öregszenek: a márka tudósai ebből készítették a hatékony kivonatot, ami segít visszaállítani bőröd ritmusát is.

 

A CellEffect24 hatóanyag-együttes felerősíti a Gardenia szárának sejtjéből nyert kivonat hatását. Exkluzív formulája kiemelkedően hatékony összetevőkön alapul. A 24 karátos arany serkenti a bőrsejtek újratermelődését, és enyhe diffúziós hatásával fokozza a fiatalos megjelenést is. A kardiolipin és az L-karnozin energetizál, az acerola cseresznye pedig olyan antioxidáns, mely a környezeti hatásoktól óvja meg bőröd. A spenótlevél az éjszakai regenerálódást támogatja, a Rhodiola Complex az újraszinkronizálásban segít. A gyönyörű luxuscsomagolásban érkező termék öregedésgátló krém és szemkörnyékápoló növényi összetevőit organikus farmokon termelik.

 

Bizonyított hatás, akár pár nap alatt:

3 nap: Mindössze 3 nap alatt fiatalosabbá, feszesebbé és ragyogóbbá válik a bőr, láthatóan kisimulnak a ráncok.

2 hét: Számottevően csökkennek a ráncok, a szem alatti táskásság és a bőr megereszkedettsége. A bőr feszes és simább lesz, mint évek óta bármikor.

4 hét: Láthatóan javulnak a szemek körüli, sötét karikák és a mély ráncok megjelenése is csökken. A bőr megemelkedik.

8 hét: A rugalmasság növekedésével a bőr sokkal feszesebb lesz.

 

Regeneráló krém ára: 106.600 Ft

Szemkörnyékápló ára: 52.400 Ft

Előző

Karácsonyi ajándék tippek 3....

Következő

Bőrfiatalítás mesterfokon...

Kövess minket!