2018. Május 24. | Eszter, Eliza

Horoszkóp a Halak jegyében – 2016. március

HALAK ( február 21 - március 20.)

Mottó: a csillagok segítik

Szerelem: házasságban, párkapcsolatban élők között kissé ellaposodtak a dolgok, ezért fontos lenne, hogy jobban figyeljenek egymásra. Hagyjanak időt a közös programokra, a mindennapi beszélgetésre. A szingli Halak még mindig a számára tökéletes partnert keresi. Olyan társat, akiben megbízhat, aki lelki társa, és minden téren hasonló a gondolkodásuk.

Munka: más a vágy és más a realitás, ez a különbözőség a munkája terén fog jelentkezni. Ebben a hónapban változások várhatóak, amelyek, bár először nem fog önnek tetszeni, de hamar rájön, hogy a jövőjét szolgálják. Ne aggódjon, és ne törjön le, ha kellemetlenségek adódnak, mert tele van energiával és bármit képes elvégezni, amit a sors most ön elé vet. Anyagi helyzetére nem lehet panasza, váratlan bevétel is előfordulhat.

 

KOS (március 21 - április 20.)

Mottó: megfontoltság

Szerelem: házasságban, partnerkapcsolatban komoly gondok merülhetnek fel. Erre csak az a megoldás, ha őszintén kitárulkoznak egymás előtt és mindketten kitárják a szívüket. Csak az a kapcsolat marad meg, amely komoly érzelmi alapon nyugszik.  Az egyedülálló Kos életében felbukkan egy olyan személy, akire mindig is várt. Úgy érzi, hogy végre megtalálta az igazit, aki mindenben partnere, társa lehet.

Munka: változások várhatóak munkahelyén, munkakörülményeiben. El kell döntenie, hogyan tovább, vagy azért mert nincs munkája, vagy azért mert ön akar váltani. Bár melyik eset áll fenn, legyen körültekintő, ne kapkodja el döntést. Fontolja meg jól, hogy milyen irányba akar elindulni. Bárit is dönt, az végig tudja vinni, mert tele van energiával és még a nehéz helyzetekben sem hagyja el az optimizmusa. Anyagi helyzete most nem túl rózsás, de aggodalomra azért nincs ok.

 

BIKA (április 21 - május 20.)

Mottó: bátorság

Szerelem: házasságban, párkapcsolatban nehézségek várhatóak, amelyeknek legfőbb oka az anyagiakban rejlik. Beszéljék meg, hogy a jövőben mire és mennyit költsenek, mert a közös döntés és tervezés megkönnyíti mindennapjaikat. A szingli Bika imád flörtölni és maga is meglepődik, amikor egy ilyen könnyed „kapcsolat” komollyá válik. Az is előfordulhat, hogy az illető nem hazánk fia.

Munka: nem sok kedve van dolgozni, szívesebben pihengetne, szórakozna. Szerencsére az ösztönei nem hagyják cserben, így tele lesz ötlettel és tervekkel. Ne maradjon meg a felületes tervezgetésnél, mert lehet köztük olyan is, amelyet érdemes lenne végigvinnie. Ha új lehetőség, netalán egy másfajta munka ötlete merülne fel, ne féljen belevágni, mert életének olyan korszakába lépett, amikor szerencsésen változtathat. Anyagai helyzete kimondottan jól alakul.

 

IKREK (május 21 - június 21.)

Mottó: feszültségek

Szerelem: házasságban, párkapcsolatban élő Ikrek úgy érzi, hogy ő már mindent megtett a kapcsolatukért, és eljött az a pillanat, amikor már azt gondolja, hogy nincs értelme küzdeni. Most továbbléphet, a csillagok segítik a megvalósításban.  Ha ön szingli, az esetben egy kellemes, de nem túl hosszú kapcsolatba sodorja az élet. Élvezze ki minden pillanatát

Munka: nehéz és változatos hónap vár önre. Feszültségek, viták, nehézségek várhatóak. Újra kell gondolnia feladatait, kapcsolatait. Kössön minél több új ismeretséget, köztük találhat olyanokat, akik segítségére lehetnek a munkájában. Ne hagyatkozzon most az érzelmeire, próbáljon meg higgadtan, racionálisan dönteni. Anyagi helyzete nem túl rózsás, de számíthat rokonai segítségére.

 

RÁK (június 22 - július 22.)

Mottó: kompromisszum készség

Szerelem: házasságban, párkapcsolatban komoly akadályok merültek fel az utóbbi hónapokban. Úgy tűnik, most képesek ezeket tisztázni és tiszta lappal újrakezdeni. Ne feledje, minden hosszú távú kapcsolat egyik alapja a kompromisszum készség. A szingli Rák életébe betoppan a szerelem.  A lila köd körbevonja és már az esküvői harsonákat hallja.  Némi megfontoltság nem ártana!

Munka: változások, sok munka vár önre. Készüljön fel arra, hogy karrierjét a következő években a sorozatos változás fogja jellemezni. Szerencsére erővel és energiával fogja bírni. Ahhoz hogy a változások pozitívak legyenek, le kell győznie önmagát és hinnie kell abban, hogy képes véghezvinni azokat a feladatokat, amelyeket a sors ön elé sodor. Anyagi helyzete jó, de váratlan kiadásokkal kell számolnia.

 

OROSZLÁN (július 23 - augusztus 23.)

Mottó: közös célok

Szerelem: házasságban, párkapcsolatban élő Oroszlán számára egyre fontosabbá válik a lelki kapcsolat.  Párját igazi társként képzeli el, és ennek érdekében mindent meg is tesz.  Odafigyel partnerére, meghallgatja véleményét, cserébe ön is megosztja még a legmélyebb gondolatait is. Ha ön szingli, rálel a párjára. Némi megfontoltság azonban nem ártana, mert nem minden arany, ami fénylik. Ne érje csalódást!  

Munka: a siker ott hever ön előtt, de le kell nyúlni és felvenni. Az érvényesülés egyik feltétele, hogy munkatársaival és főnökeivel kiváló kapcsolatot építsen ki. A másik, hogy találjanak olyan feladatokat, amelyekben kibontakozhat. Ha nem találják meg a közös célokat, akkor jobb, ha más munkahelyet keres. Fog találni, mert a csillagok önnel vannak. Anyagi helyzete megfelelő, de óvatosan költsön, mert váratlan kiadásai lehetnek.

 

SZŰZ (augusztus 24 - szeptember 23.)

Mottó: kitartás

Szerelem: házasságban, párkapcsolatban nehézségek okoz, hogy nem egy irányban tervezik jövőjüket az anyagiak terén.  Próbálják közösen eldönteni, hogy miként költik el bevételeiket, illetve, hogy milyen befektetéseket eszközölnek. Nem ártana az ön részéről némi belátás, kompromisszum készség. A szingli Szűz ebben a hónapban nem talál igazi társra. Azt javasoljuk, évezze ki a szingliség minden lehetőségét és örömét.

Munka: új célok, új lehetőségek, de csak akkor, ha nem ragaszkodik a múlthoz. Számos lehetőség áll ön előtt. Használja ki a szervezőkészségét, kamatoztassa kapcsolati tőkéjét és tűzzön ki új feladatokat. Az út nyitva ön előtt, használja ki a változásokban rejlő pozitív lehetőségeket. Anyagi helyzete jóval kedvezőbben alakul, mint ahogy képzelte.

   

MÉRLEG (szeptember 24 - október 23.)

Mottó: figyeljen értéktárgyaira

Szerelem: házasságban, párkapcsolatban jól mennek a dolgok, kellemesen telnek a napok. Jó lenne, ha minden így maradna.  A szingli Mérleg szerencsésnek mondhatja magát, mert kedvességével, szellemes egyéniségével bevonzza az ellenkező nemet. Ezek egyike lehet a társa, akár hosszú távon is.

Munka: döntse el, hogy akar és tud-e maradni jelenlegi munkahelyén. Ha a maradás mellett dönt, akkor munkatársaival együtt oldják meg a kialakult feszültségeket. Sikerülni fog. Amennyiben a távozás mellett dönt, a csillagok és a barátok segítik abban, hogy megtalálja a megfelelő munkát és munkahelyet. Anyagi helyzete változó.

 

SKORPIÓ (október 24 - november 22.)

Mottó: siker

Szerelem: házasságban, párkapcsolatban a rokonok és az anyagiak miatt feszültségek várhatóak. Üljenek le és beszéljék meg gondjaikat, álláspontjaikat. Ezek nem olyan nagy dolgok, amelyek hosszú távon megzavarnák a kettőjük között kialakult harmóniát. A szingli Skorpióra rátalál a nagy betűs szerelem. Hirtelen jön, és szinte letaglózza az a mély érzelem, ami azonnal kialakul önökben.

Munka: sikert sikerre halmoz. Főnökei elismerik mind erkölcsileg mind anyagiakban. Sajnos ez némi irigységgel is jár, de ne figyeljen a rosszindulatú megnyilvánulásokra. Ha egy kicsit vár, észreveheti, hogy az ön hatására a kollégák is jobban odafigyelnek a munkájukra, és egy egész jó kis csapat alakul ki. Ráadásul a közös siker elfojtja az irigyeket. Anyagi helyzete jó, több lesz a bevétele, mint a kiadása.

 

NYILAS (november 23 - december 21.)

Mottó: koncentráció

Szerelem: házasságban, párkapcsolatban élőknek nincs okuk a panaszra, minden kifogástalanul, zökkenőmentesen folyik. Némi izgalmat azért vihetnének a kapcsolatukba. A szingli Nyilas épp ennek az ellenkezője számíthat. Csupa izgalom és változatosság vár önre. Igaz, ez azzal jár, hogy inkább élvezi a csillogást, a hódítást, mintsem egy komoly kapcsolat kialakításán dolgozna. 

Munka: sok munka vár önre. Nehézséget a határidőkre, a részletekre való odafigyelés okozhat. Ha nehezére is esik, ezekre koncentráljon, mert ha nem teszi, komoly problémák merülhetnek fel.  Kezelje a nehézségeket rugalmasan, és bízzon a csillagokban, mert a mostani konstellációk segítik, ezért nagy baj nem lehet. Anyagi helyzete közepes, mert bár jól alakulnak bevételei, a kiadásai sem csökkennek.

 

BAK (december 22 - január 20.)

Mottó: türelem

Szerelem: házasságban, párkapcsolatban feszültséget okoz a rokonság. Próbálják szem előtt tartani, hogy egymással élnek együtt és nem a rokonsággal. Ha ezt nem tudják időben orvosolni, akkor annak komoly negatív következményei lesznek. A szingli nagyon szeretne már egy mély, távú kapcsolatot, de sajnos még nem ebben a hónapban találkozik a nagy Ő-vel. Türelem, mindennek eljön az ideje

Munka: rendeződnek a munkahelyi gondok. Vége az átszervezésnek, amiből végső soron jól jött ki. A további siker kulcsa teljesítményének növelésében rejlik. Ha úgy dönt, hogy váltani szeretne, még jól jövedelmező külföldi munka lehetősége is felmerülhet. Anyagi helyzetét nehezíti, hogy váratlan kiadásokkal kell számolni.

  

VÍZÖNTŐ (január 21 - február 20.)

Mottó: karrierépítés

Szerelem: házasságban, partnerkapcsolatban élők kapcsolata kissé kihűlt.  Ezen csak úgy tudnak segíteni, ha tisztázzák az okokat, s ha ezt csak a fáradság és a sok munka okozta, akkor nincs nagyobb gond. Közös programokkal, mély beszélgetésekkel ismét visszaállítható a harmónia.  A szingli Vízöntő jól érzi magát a bőrében akkor is, ha éppen nincs senki az életében. Futó kalandokra számíthat, no meg vidám társasági életre.

Munka: további fejlődés, karrierépítés gondolata foglalkoztatja, annak ellenére, hogy jelenlegi munkahelyén megbecsülik és elismerik. A Mars segítségével most tud változtatni és tegye is meg. Ön szakmailag nyitott, képes képezni magát és megfelelni az új kihívásoknak. Ragadja meg az alkalmat és éljen a lehetőségekkel. Anyagi helyzete megfelelő.

 

Kövess minket!