Ravioli pezsgő habbal

Ezt a finom és különleges előételt egyszerűen és gyorsan el lehet készíteni. Vegyünk egy zacskó raviolit ízlésünknek megfelelő ízesítésűt - lehet zöldséges, vagy húsos, avagy akár gombás. A lényeg, hogy a vendégek és mi is szeressük, majd a szokásos módon készítsük el. Szervírozzuk a raviolit tányérokba, – tehetjük friss spenót levelekre és megszórhatjuk ízlés szerint parmezán sajttal – ezt követően tegyük rá a pezsgőhabot. Remek előétel és jól megalapozza az esti szilveszteri hangulatot.
A pezsgőhab hozzávalói:
3 dl tejszín
1 dl pezsgő
1 kis fej Scarlotte hagyma
1 ek.vaj
Elkészítés:
A Sharlotte hagymát vágjuk apróra. A vajon picit pároljuk meg. Tegyük bele a pezsgőt, majd a tejszínt és forraljuk az egyharmadára. Ezt követően szűrjük át és kínálásig tartsuk melegen.