2019. Június 18. | Arnold, Levente
Előző

Zöldcitromos csirkecurry...

Következő

Chilis-zöldcitromos kacsamell...

Kókuszos sült fagylalt

Kókuszos sült fagylalt
Hozzávalók:
1 l banánfagylalt
1 tojás
11 dkg liszt
1,9 dl víz
25 dkg zsemlemorzsa
2 ek. kókuszreszelék
olívaolaj

Elkészítés: A fagylaltból 6 nagy gömböt formázunk, majd betesszük pár órára a mélyhűtőbe, hogy jó keményre fagyjon. Lisztből, tojásból, vízből tésztát keverünk. A zsemlemorzsát összekeverjük a kókuszreszelékkel. A fagylaltgömböket először a tésztába, majd a morzsába foghatjuk. Újra a mélyhűtőbe tesszük néhány órára, és közvetlenül az étkezés előtt forró, bő olajban hány másodperc alatt szép pirosra sütjük.

Tálalás: tejszínhabot, friss gyümölcsöket tehetünk mellé, és jól illik hozzá a karamellmártás is.
Előző

Zöldcitromos csirkecurry...

Következő

Chilis-zöldcitromos kacsamell...

Kövess minket!