2019. Július 19. | Emília
Előző

Perfect Plum...

Következő

Jegeskávé diétázóknak...

Mocha frappé – erőteljes ízvilág

Hozzávalók:

1 tk. csokoládédarab

1 ¼ csésze hideg tej

5 db jégkocka

ízlés szerint tejszínhab

ízlés szerint karamell szirup

 

Elkészítés:

Készítsünk egy adag eszpresszókávét. Olvasszuk fel benne a csokoládédarabot. Adjuk hozzá a hideg tejet és a jégkockát, majd kis sebességgel turmixszoljuk össze úgy, hogy selymes állagú italt kapjunk. Ezt követőn öntsük ki egy nagy pohárba a tetejét díszítsük tejszínhabbal, illetve karamell sziruppal.

Forrás: Rutai Gergely, Catler

 

Előző

Perfect Plum...

Következő

Jegeskávé diétázóknak...

Kövess minket!