2019. December 10. | Judit
Előző

Mocha frappé – erőteljes ízvilág...

Következő

Freddo espresso...

Jegeskávé diétázóknak

Hozzávalók:

ízlés szerint édesítő

1 adag eszpresszókávé

Ízlés szerinti mennyiségű hideg növényi tej (mandula, kókusz, rizs, zab vagy szója)

1 gombóc cukormentes vanília fagylalt

2-4 kocka jég

fahéj

 

Elkészítés:

A „mindenmentes” jegeskávé elkészítéshez először tegyük az édesítőnket egy vastagfalú pohár aljába. Adott esetben az édesítőt cukormentes sziruppal is helyettesíthetjük. Engedjük rá a forró kávét, keverjük el, majd öntsük fel hideg növényi tejjel Végül helyezzünk bele vanília fagyaltot, vagy néhány kocka jeget. A tetejét szórjuk meg fahéjjal.

Forrás: Rutai Gergely, Catler

 

Előző

Mocha frappé – erőteljes ízvilág...

Következő

Freddo espresso...

Kövess minket!