2018. December 19. | Viola
Előző

Sütőtökös pulyka bolognai...

Következő

Libasült zöldségekkel...

Pulykamell pikáns salátával

Hozzávalók (4 főre):

40 dkg pulykamell (Gallicoop)

50 dkg tisztított, sült cékla

1 fürt szőlő

1 tk szárnyas fűszersó

frissen őrölt bors

10 dkg friss kecskesajt

kevés vaj

 

Az öntethez

1 dl olívaolaj

1 tk dijoni mustár

1 citrom leve

bors

 

Elkészítés:

Serpenyőben kevés vajon megsütjük a felkockázott pulykamellet. Közben fűszersóval és borssal meghintjük. Egy nagy salátás tálba tesszük a felszeletelt céklát, szőlőt, pulykahúst. Az öntet hozzávalóit összekeverjük, ráöntjük a salátára, megszórjuk a kecskesajttal, és azonnal tálaljuk.

recept: Gallicoop

 

 

Előző

Sütőtökös pulyka bolognai...

Következő

Libasült zöldségekkel...

Kövess minket!