2018. Július 18. | Frigyes
Előző

Zöldfűszeres garnélarák...

Következő

Erdei gombás csusza ropogós...

Pulykamell pesztóval

Hozzávalók 4 főre:

4 szelet pulykamell

olívaolaj

só, bors

 

A pesztóhoz:

2 marék friss bazsalikom

1 kis marék fenyőmag

1,5 dl olívaolaj

ízlés szerint só, bors

 

A körethez:

2 zacskó salátamix

25 dkg koktélparadicsom (ízlés szerint)

1 kis marék fenyőmag

ízlés szerint olívaolaj

ízlés szerint balzsamecet

 

Elkészítés:

A húst fűszerezzük be sóval, borssal, majd forró serpenyőben, kevés olívaolajon mindkét oldalát süssük aranybarnára. A pesztóhoz a hozzávalókat késes aprítóban mixeljük össze. A salátához valókat egy tálban keverjük össze. A húst salátaágyon tálaljuk tetejére helyezett pesztóval.

recept: Dosso Gabi, Gallicoop

Előző

Zöldfűszeres garnélarák...

Következő

Erdei gombás csusza ropogós...

Kövess minket!