2018. Július 21. | Dániel, Daniella
Előző

Pulykamell pesztóval...

Következő

Fehérboros rizottó – félbarna sörr...

Erdei gombás csusza ropogós

Hozzávalók:

20 dkg bacon

40 dkg csusza

20 dkg erdei gomba

2,5 dl tejföl

3 gerezd fokhagyma

 

Elkészítés:

A bacont vékony csíkokban lepirítjuk. A fokhagymát szeletekre vágjuk, együtt pirítjuk a gombával, majd beletesszük a közepesen megfőzött csusza tésztát és a tejfölt. Átforgatjuk és 5 percre forró sütőbe tesszük. Tálalásnál ropogósra sütött bacon szeleteket helyezünk rá.

 

TIPP:

A telt, nehéz barnasör remek alapot ad az enyhén zsíros gazdag ételnek és a gomba jellegzetes ízeit jól kiegészíti a kissé földesen kesernyés komlózás

Receptek és tálalás: Pálvölgyi Zoltán séf

 

Előző

Pulykamell pesztóval...

Következő

Fehérboros rizottó – félbarna sörr...

Kövess minket!