2018. Május 24. | Eszter, Eliza
Előző

Lazacsteak karottás ruccolával...

Következő

Borscs...

Chilis sajtleves pirított csirkecsíkokkal

Hozzávalók:

1 db póréhagyma

30 dkg csirkemell

1 db kaliforniai paprika

3 dl tejszín

6 dl alaplé

15 dkg tejszínes krémsajt

ízlés szerint római kömény, chili/cayanne bors

 

Elkészítés:

Az apró, kockára vágott póréhagymát és piros kaliforniai paprikát vajon megpirítunk, majd beletesszük a vékony csíkokra vágott csirkemellet. Római köménnyel, friss chilivel vagy cayanne borssal ízesítjük. Az alaplével és a tejszínnel felengedjük, illetve a natúr tejszínes krémsajttal sűrítjük.

 

Tálalás: karikázott ecetes pepperónit és ropogós tortilla chipset helyezünk a leves tetejére és egy nagy pohár IPÁ-t kínáljunk mellé.

Vásárhelyi István sörgasztronómus

Előző

Lazacsteak karottás ruccolával...

Következő

Borscs...

Kövess minket!