2019. Augusztus 24. | Bertalan
Előző

Sajtfondü...

Következő

Zöldborsó krémleves sajtos bagettel...

Avokádó és édeskömény saláta

Hozzávalók (2-4 személyre):

3 nagy, lédús narancs, hámozva, vékonyra szeletelve
1 vérnarancs, hámozva, vékonyra szeletelve
1/2 édeskömény gumó, apróra vágva
1 avokádó, szeletelve
1 kisebb vöröshagyma, apróra vágva
1-2 szál friss menta apróra vágva

édeskömény zöldje, apróra vágva

A mártáshoz:
8 evőkanál olívaolaj
3 evőkanál fehérborecet
1 teáskanál méz
1-2 teáskanál dijoni mustár
ízlés szerint só, bors

Elkészítés:
Egy salátás tálba tegyük bele a mártáshoz valókat és habverővel keverjük jól össze, majd adjunk hozzá a sót és a borsot. Tegyük hozzá a többi hozzávalót, kivéve az édeskömény zöldjét. Keverjük lazán össze, s ha még szükséges sózzuk, borsozzuk. Hagyjuk állni 5-10 percet, majd szórjuk meg az édeskömény zöldjével. 

Előző

Sajtfondü...

Következő

Zöldborsó krémleves sajtos bagettel...

Kövess minket!