2019. Május 19. | Ivó, Milán
Előző

Füstölt pisztráng céklával...

Következő

Sütőtökös pulyka bolognai...

Almás-édesburgonyás pulykamell

Hozzávalók (4 főre):

2 db alma

3 db édesburgonya

1 db póréhagyma

4 szelet pulykamellfilé

2 dl almalé

bors

1 marék friss zsálya

olívaolaj

 

Elkészítés:

Az almát félbevágjuk, magházát eltávolítjuk, és a megpucolt édesburgonyával együtt felkockázzuk. A póréhagymát karikára vágjuk. A húst sóval, borssal bedörzsöljük. A sütőt 180 fokra bemelegítjük. Egy jénai tálat kiolajozunk, beletesszük az almát, édesburgonyát, póréhagymát, sózzuk, borsozzuk, friss zsályával megszórjuk. Almalével felöntjük, majd rátesszük a húst, lefedjük alufóliával, és a sütőbe toljuk 30 percre. Levesszük a fóliát, és 15 percre még visszatoljuk a tálat a sütőbe.

recept: Gallicoop

Előző

Füstölt pisztráng céklával...

Következő

Sütőtökös pulyka bolognai...

Kövess minket!