2017. Október 19. | Nándor
Előző

Mandulás mousse...

Következő

Tortina „stracciatella”...

Tejszínes csoki háromszög

Hozzávalók (4 személyre):

6 kistábla csokoládélap

2,5 dl tejszín

1 csomag vaníliás cukor

1 ek. cukor

4 szem kandírozott cseresznye

díszítéséhez porcukor és csokoládé

 

Elkészítés:

A csokoládélapokat forró késsel átlósan félbevágjuk. A tejszínt felverjük kemény habbá, cukorral és vaníliás cukorral édesítjük, majd nyomózsákba töltjük. Adagonként 3 db csoki lapot összeragasztunk tejszínhabbal, a tetejére díszként nyomjunk még egy adat tejszínhabot és tegyük rá a kandírozott cseresznyét. Tálaláskor szórjuk meg porcukorral és csoki reszelékkel a tányért .
Előző

Mandulás mousse...

Következő

Tortina „stracciatella”...

Kövess minket!