2018. Október 20. | Vendel
Előző

Húsvéti Gelato...

Következő

Sült zabkása körtével és áfonyáva...

Répatorta – diétázóknak

Dudás Lili, Scitec mentor
Hozzávalók a piskótához:

4 tojás                                                             

20 dkg eritrit vagy tetszőleges édesítő                       

15 dkg darált dió                                            

15 dkg szeletelt mandula

10 dkg zabliszt                                               

1 csomag sütőpor

40 dkg reszelt répa

1 narancs vagy citrom reszelt héja

1 tk. fahéj

 

Hozzávalók a mázhoz:

25 dkg sűrű kókuszkrém

1 adag vanília ízű Scitec Diet Protein

½ citrom reszelt héja

 

Elkészítés:

Melegítsük elő a sütőt 180ºC-ra (hőlégkeverésen), és vajazzunk ki egy tortaformát vagy tepsit. A piskóta hozzávalóit keverjük össze jó alaposan, simítsuk a kivajazott formába, majd süssük készre kb. 35 perc alatt, tűpróbával ellenőrizzük. Pihentessük a formában addig, amíg kézmeleg nem lesz, ezután borítsuk ki, és hagyjuk teljesen kihűlni. Közben keverjük el a máz a hozzávalóit, majd csurgassuk rá a piskótára. A tetejét díszíthetjük dióval vagy akár néhány szem friss áfonyával is.

recept: Dudás Lili személyiedző, fitneszversenyző, Scitec mentor             

 

 

 

Előző

Húsvéti Gelato...

Következő

Sült zabkása körtével és áfonyáva...

Kövess minket!