2018. December 19. | Viola
Előző

Mákos-vaníliás kifli...

Következő

Pulykasonkás muffin...

Gesztenye tiramisu

Hozzávalók:

4 tojássárgája

4 ek cukor

350 g mascarpone

200 g gesztenyepüré

egy fél bio-citrom héja

250 ml kávé

125 ml rum

kakaó a díszítéshez

2 csomag babapiskóta

 

Elkészítés:

A tojássárgáját a cukorral habosra verjük. Hozzáadjuk a gesztenyepürét és a mascarponet, majd a reszelt citromhéjat. Összekeverjük a kávét és a rumot, majd a babapiskótákat egyenként belemártjuk és a masszával rétegeket képezve tálba helyezzük. A tiramisut hideg helyen állni hagyjuk, majd fogyasztás előtt megszórjuk kakaóval.

recept: Landgasthaus Stockerwirt étterem, Sulz im Wienerwald

Előző

Mákos-vaníliás kifli...

Következő

Pulykasonkás muffin...

Kövess minket!