2018. Szeptember 19. | Vilhelmina
Előző

Kudu ragu ...

Következő

Shakshuka...

Csirkemájas croissan

Hozzávalók (2 főre):

5 dkg vöröshagyma

15 dkg csirkemáj

1 ek. olívaolaj

0,5 dl tejszín

1 tk. pirospaprika

ízlés szerint bors

2 db croissan

fél marék bébi spenót

 

Elkészítés:

Vágjuk vékonyra a hagymát és pirítsuk meg az olívaolajon. Adjuk hozzá a pirospaprikát és a megtisztított májat. Addig kevergetjük, amíg a máj fehér nem lesz. Ekkor adjuk hozzá a pirospaprikát, a tejszínt és a borsot. Lefedve kb. 10-15 percig pároljuk.

Vágjuk hosszában ketté a croissanokat és pirítsuk meg. Felezzük el a máját és tegyünk minden croissan alsó részére egy-egy adagot, ilyenkor már megsózhatjuk. Szórjuk meg a bébi spenóttal, és tegyük rá a croissan tetejét.

Előző

Kudu ragu ...

Következő

Shakshuka...

Kövess minket!