2019. Június 19. | Gyárfás
Előző

Currys tojássaláta...

Következő

Tengeri sügér mangómártással...

Currys raguleves

Currys raguleves
Hozzávalók:
30 dkg sovány sertéshús
2 fej vöröshagyma
3 ek. olívaolaj
25 dkg savanyú káposzta
2 kicsi piros- és zöldpaprika csíkokra vágva
2 tk. currypor
1 babérlevél
2 dl fehérbor
őrölt bors

Elkészítés:
A megtisztított, apróra vágott hagymát olívaolajon megpároljuk. Belehelyezzük az átmosott savanyú káposztát, megszórjuk curryporral és őrölt borssal. Beledobjuk a babérlevelet, felengedjük 8 dl vízzel és a borral, majd felforraljuk. Ha felforrt, belehelyezzük az apró kockára vágott húst, és lefedve kislángon megpuhítjuk. Aki szereti, tésztát is főzhet bele. Tálaláskor tegyük bele a csíkokra vágott paprikákat.
Előző

Currys tojássaláta...

Következő

Tengeri sügér mangómártással...

Kövess minket!