2019. November 19. | Erzsébet
Előző

Vadhúsok...

Következő

Kudu ragu ...

Chilis strucc steak

Hozzávalók (négy személyre):
8 szelet egyenként kb. 12 dkg-os strucc steak
Páchoz:
1 dl olívaolaj
1 ek. mustár
2-3 gerezd fokhagyma, apróra vágva
1 kisebb fej vöröshagyma, apróra vágva
1 ek. chilipor



Elkészítés:
A pác hozzávalóit összekeverjük egy tálban, majd belerakjuk a húst. A strucchús annál porhanyósabb, minél tovább áll a pácban, ezért akár 2-3 napig is hagyhatjuk állni a hűtőszekrényben. A készre pácolt steak szeleteket grillen, vagy serpenyőben ízlésünknek megfelelően süssük médiumra, vagy jól átsütöttre. Köretként évszaknak megfelelő friss salátát, és/vagy sült burgonyát és/vagy aszalt gyümölcsöket kínáljunk hozzá.
Előző

Vadhúsok...

Következő

Kudu ragu ...

Kövess minket!