2020. Augusztus 10. | Lőrinc
Előző

Címketerv nyertesek...

Következő

Sztárokkal a diabétesz ellen...

Váljon természetessé a sportolás

Epres Panni sok évvel ezelőtt ragadott először futócipőt, azóta pedig szenvedélyesen rója a kilométereket. Az édesanya életének fontos része a sport, amelynek szeretetét gyermekeinek is szeretné átadni. A világ egyik legnagyobb múltú futómárkájának eseményén, a Saucony White Noise kollekció hazai bemutatóján többek között arról is mesélt, hogy miért.

 

Panni már óvodás korában mezei futóversenyeken vett részt, a sport iránti lelkesedése pedig az évek múlásával sem változott. „Én úgy nőttem fel, hogy a sport komoly szerepet játszott az életemben és már gyermekként is nagyon szerettem futni. Bár sokan egy monoton sportként gondolnak rá, mi a futással nagyon jól megtaláltuk egymást, kikapcsol, feltölt, miközben nagyon jól karbantartja a testemet és a lelkemet egyaránt” – mesélte Panni,

aki gyermekei életében is kiemelt szerepet tulajdonít a mozgásnak.

„Úgy gondolom, hogy ha egy kisgyermek úgy nő fel, hogy természetes számára a rendszeres sport, a, sskkor ez felnőttként sem lesz másképp. Fontos megtanulniuk, hogy ez az egészséges és kiegyensúlyozott élet része.  Nem kérdés, hogy sportos család vagyunk, de szerencsére a kisfiam és a kislányom sem teherként éli meg a rendszeres edzéseket, sőt, egyre több sportban kipróbálják magukat, és nagyon lelkesek. Büszke vagyok rájuk, többször mentünk már együtt is futni, és megállás nélkül lefutják velem a szigetkört is” –  büszkélkedett Epres Panni.

 

A Saucony White Noise kollekció exkluzív bemutatójára több sportos híresség is kíváncsi volt, így Tatár Csilla, vagy a márka nagykövetei, Sándor Orsi, Gregori Dóra, Turóczi Réka és Szántó Nelli mellett Gelencsér Tímea is elsők között ismerhette meg a márka legújabb futócípőit.

Előző

Címketerv nyertesek...

Következő

Sztárokkal a diabétesz ellen...

Kövess minket!