2018. Január 22. | Vince, Artúr
Előző

Firenze4Ever...

Következő

Búcsú az ősztől...

Olasz temperamentum, magyar kreativitás

Partnereikkel és barátaikkal a Bazilika szomszédságában lévő Akadémia Itáliában ünnepelte 5. születésnapját a Faster Promotion csapata. Nem véletlen a helyszínválasztás, hiszen az ügynökség alapítója az olasz származású Stefano Favaró, aki nem hazudtolta most sem meg olaszos temperamentumát és Mikulásként köszöntötte a vendégeket.

 

Az ügynökség megalakulásának évében sok minden történt, erre nyitó beszédében a cég kommunikációs igazgatója, Kosaras Renáta is kitért: „2012-ben alakulásunk évében Felix Baumgartner 39000 m magasról ugrott le a Föld felé. Ez évben csapatunk eldöntötte, hogy a mi célunk pedig a sztratoszféra lesz a Föld felől.” 

 

Az eltelt öt év alatt az ügynökség számos unikális projektet valósított meg, (Nitro Circus, Everest Expedíció) s 2017-re már 8115 méterig, egyenesen a Mt. Everest négyes táborába jutott.  „A következő öt év biztos, hogy sok izgalmat tartogat számunkra. Terveink és ambícióink megvannak, s reméljük, hogy a kollégák kreativitása partnereinket tényleg a csillagok közé repíti majd.” - fűzte hozzá Azharul Vanda, a cég ügyvezetője. 

 

Az est fénypontja - gasztronómiai utazás mellett - Stefano Favaro meglepetés koncertje volt, a legendás Fűzy Gabi bácsi kíséretében.

 


 

 

Előző

Firenze4Ever...

Következő

Búcsú az ősztől...

Kövess minket!