2020. Július 14. | Örs, Stella
Előző

India függetlenségének 70. évfordul...

Következő

Újabb világmárka Budapesten...

Kométa Stars Trió

Kométa zöld pólót vettek fel a sztárok. A Mi kis falunk mosolygós színésznője Ripli Zsuzsi, Mujahid Zoli énekes és Sebestyén Peti motorversenyző  az egészséges táplálkozást és életmódot, a mozgás népszerűsítsék félmaraton eseményen!

 

Az első szakaszt Mujahid Zoli kezdte „Kométa Stars” trió tagjaként, aki elárulta, hogy számára nagy élmény volt a futás és Budapestet egy más perspektívából látni. Futás közben folyamatosan nézelődött és gyönyörködött a városban. Ripli Zsuzsi váltotta, aki a tervezett 7,4 km -es második szakasz helyett közel tíz kilométert futott, mivel a Városligetből, hogy időben átérjen a váltópontra inkább futva tett meg egy szakaszt, mint a zsúfolt tömegközlekedéssel.

 

„A második szakaszra mind fizikálisan, mind agyilag készültem. Elég komoly kihívás volt a táv ebben a melegben, de szerencsére jól bírtam. Hatalmas tömeg volt a földalattin, és a sokadik érkező metróra sem fértem fel, mivel a futók, a szurkolók és a turisták is utazni szerettek volna, így egy hirtelen ötlettől vezérelve futva tettem meg a hiányzó szakaszt a váltópontig. Szerencsére egyszerre értünk oda Zolival, és én konkrétan futottam tovább!” - nyilatkozta a nagyon is fitt színésznő, aki Sebestyén Peti motorversenyzőnek adta át a stafétát.

 

Peti, már gyakorlott futó, legutóbb augusztus végén teljesített egy hosszabb távot, biciklizéssel és úszással egybekötve. Így az utolsó szakaszt remek szintidővel teljesítette és vitte be a Kométa Stars csapatot a célba. Peti elárulta, hogy neki az erőnléti edzések mindennaposak, hiszen a motoron olyan erők hatna rá, ami az egész testét igénybe veszi, így jó kondícióban kell lennie. Nagyon szereti az ilyen tömegsport eseményeket, mert akkor itthon, egy más közegben találkozhat és együtt „versenyezhet” motorsport rajongókkal is akár.

 

Előző

India függetlenségének 70. évfordul...

Következő

Újabb világmárka Budapesten...

Kövess minket!